Laatste Nieuws

Netflix redt Manifest: Megalang vierde en laatste seizoen

Netflix heeft ervoor gekozen om Manifest toch te redden. Lang was de toekomst van de serie onzeker nadat NBC ervoor gekozen had om de serie te cancellen. Na een grote campagne met als thema #SaveManifest is het tóch nog gelukt om de serie een passend afsluitend seizoen te geven. Dat gaat gebeuren op Netflix. In de Verenigde Staten is Manifest al te bekijken op de streamingdienst.

Vlucht 828

Netflix heeft een bijzondere dag uitgekozen om het vierde seizoen van Manifest aan te kondigen. Dat gebeurde namelijk op 28 augustus. Een datum die ongetwijfeld met opzet is uitgekozen. In de serie draait het namelijk om Flight 828. De vlucht ervaart een korte periode van zware turbulentie. Zodra het vliegtuig geland is, blijkt er vijf en half jaar verstreken en weet niemand dat de inzittenden nog leven.

Megalang slotseizoen

Netflix gaat Manifest nog één keer een megalang seizoen geven. Daarmee kunnen de makers de serie een passend afscheid geven. Het vierde seizoen bestaat uit twintig afleveringen. Dat zijn er veel meer afleveringen dan de afgelopen seizoenen. Het eerste seizoen telde nog zestien afleveringen, maar daarna werd gekozen voor dertien episode. De makers kunnen nu aan de slag met het vierde seizoen. Wanneer het slotseizoen en de rest van de serie naar Netflix in België komt, is op dit moment nog niet bekend.

Wil jij als eerste weten wanneer Manifest seizoen 4 op Netflix in België komt? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?