Laatste Nieuws

Netflix Party laat je samen films en series kijken

Vanwege de uitbraak van het coronavirus en alle maatregelen die genomen zijn, is het momenteel onmogelijk om even een film- of serie-avond te organiseren met vrienden. Gelukkig is er nu echter toch en manier om samen met een vriend of vriendin naar een Netflix-titel te kijken en deze samen te bespreken. Dat kan met Netflix Party.

Op afstand

Momenteel wordt in het hele land opgeroepen om afstand van elkaar te houden. Op die manier kan het coronavirus moeilijker worden overgedragen. Samen een gezellige filmavond zit er dan ook even niet in, maar Netflix Party biedt uitkomst. De extensie voor Google Chrome is eenvoudig te downloaden en te installeren.

Netflix Party

Zodra je de extensie van Netflix Party hebt geïnstalleerd, open je Netflix en kies je de film of serie die je graag met vrienden of familie bekijkt. Zodra je een titel hebt gevonden, klik je rechts bovenin je browser op het Netflix Party logo. De link die verschijnt, stuur je door naar je vrienden en vervolgens kijk je samen naar de titel. Daarbij is ook een chatvenster aanwezig om samen gedachten uit te wisselen. Op de website van Netflix Party vind je meer informatie over de extensie.

Bekijk meer handige Netflix apps