Laatste Nieuws

Netflix Original Gypsy na één seizoen gecanceld

Netflix Original Gypsy gaat niet voorzien worden van een twee seizoen. Alhoewel er in de afgelopen weken positieve verhalen naar buiten kwamen over een tweede seizoen, heeft Netflix nu besloten dat de serie uit één seizoen blijft bestaan. De serie, waarin er een hoofdrol was weggelegd voor Naomi Watts, kon sinds zijn release in ieder geval rekenen op gemengde reacties.

Gypsy

In Gypsy werden we meegenomen in het leven van Jean Holloway, gespeeld door Naomi Watts. Alhoewel zij alles goed voor elkaar lijkt te hebben met man Michael Holloway (Billy Crudup) en dochtertje Dolly (Maren Heary), verliest ze langzamerhand de controle als ze als therapeut steeds dieper betrokken raakt bij het privéleven van haar cliënten. Geen grens is veilig voor Jean Holloway om haar zin door te kunnen drukken. Totdat dat langzamerhand op begint te vallen.

Geen seizoen 2 voor Gypsy

Vier weken geleden zag het er nog naar uit dat het tweede seizoen van Gypsy zeer waarschijnlijk spoedig aangekondigd zou worden. Vooral maker Lisa Rubin had goede verwachtingen dat Naomi Watts opnieuw in de huid mocht kruipen van therapeut Jean Holloway. Netflix heeft nu echter toch besloten om geen tweede seizoen van Gypsy te laten maken. Wellicht dat dat toch te maken heeft met de vele gemengde reacties die men ontving na de release van de serie. Een veelgehoorde kritiekpunt is dat de serie tien afleveringen lang naar een climax toe bouwde, die er uiteindelijk nooit kwam.

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?