Laatste Nieuws

Netflix onthult eerste beelden natuurhistorische serie Our Planet

Our Planet Netflix

Netflix komt met Our Planet, een nieuwe, originele documentaireserie over onze planeet. Met naturalist Sir David Attenborough als voice-over zal de reeks in april 2019 op de streamingdienst verschijnen. De eerste indrukwekkende beelden zijn nu vrijgegeven middels een teaser.

Maker Planet Earth en Blue Planet maakt nu Our Planet

Our Planet is geproduceerd in samenwerking met Silverback Films en regisseur Alastair Fothergill, de maker van de veelgeprezen originele serie Planet Earth en Blue Planet, en het WWF, de wereldwijd opererende organisatie voor natuurbehoud. De achtdelige serie toont de meest waardevolle soorten en kwetsbare leefgebieden van de planeet en onthult verbazingwekkende bezienswaardigheden op aarde, dankzij de nieuwste 4K-cameratechnologie.

Vier jaar aan gewerkt

Netflix maakte de reeks al enige jaren geleden bekend, want er is uiteindelijk liefst vier jaar gefilmd in vijftig landen verdeeld over alle continenten van de wereld. Er is door zeshonderd crewleden bij elkaar dan ook 3500 dagen gefilmd. De serie richt zich op de diversiteit van de leefgebieden in de wereld, van de afgelegen Arctische wildernis en mysterieuze diepe oceanen tot het uitgestrekte landschap van Afrika en diverse oerwouden van Zuid-Amerika. Our Planet is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Bekijk de eerste beelden van Our Planet