Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Red Rose • Top Boy • Dirty Money

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix koopt rechten van BBC horrorserie Red Rose

Netflix heeft de rechten aangekocht van een nieuwe horrorserie van de BBC. Het gaat om Red Rose, een serie die gemaakt wordt door Michael en Paul Clarkson die ook mee hebben gewerkt aan The Haunting of Bly Manor.

De serie is afkomstig van Entertainment One dat samenwerkt met Sex Education-producent Eleven. Naar verwachting gaat de horrorserie in juni in productie. In de reeks volgen we een groep Britse studenten terwijl zij de duistere Red Rose app ontdekken. Die app daagt ze uit om gevaarlijke challenges uit te voeren.


Netflix geeft groen licht voor nieuw seizoen Top Boy

Netflix heeft een nieuw seizoen aangekondigd van Top Boy. De serie werd in 2019 nieuw leven ingeblazen door Drake en daar blijft het niet bij. De reeks keert namelijk terug voor een vierde seizoen op Netflix. De productie gaat in de lente van start en Dushane, Sully, Jamie en Shelley keren terug.


Maart brengt eerste IJslandse crimeserie van Netflix: Brot

Brot (The Valhalla Murders) zal de eerste IJslandse Netflix Original Serie zijn. De afgelopen jaren zijn we al verwend met fraaie crimeseries van het eiland, zoals onder meer Trapped en Case. Brot is echter de eerste serie waar Netflix de hand in heeft gehad. Vanaf 13 maart zijn de acht afleveringen te zien.


Trailer Dirty Money seizoen 2 verschenen

Netflix heeft een tweede seizoen van Dirty Money aangekondigd. Seizoen 2 van de reeks verschijnt op 11 maart op Netflix en nu is alvast de officiële trailer verschenen. In de reeks volgen we schaamteloze voorbeelden van hebzucht en corruptie in bedrijven.


Deze films en series komen in maart op Netflix

Maart belooft een ontzettend drukke maand te gaan worden op Netflix. Aan het slot komen er nieuwe episodes van Suits. We kijken nu alvast vooruit naar de eerste helft van maart. Daarbij onder meer een nieuwe waslijst aan Ghibli-films.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?