Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Nacht doorbrengen in Firefly Lane villa, boze reacties om Ginny & Georgia

Heb jij altijd al een nacht willen doorbrengen in de villa waar een Netflix-serie is opgenomen? Dan is dit jouw kans. Je kunt namelijk een nacht doorbrengen in de Firefly Lane villa. Ondertussen zijn er boze reacties naar aanleiding van de serie Ginny & Georgia. Onder meer Taylor Swift is woedend. Daarnaast heeft Cole Sprouse uit Riverdale een nieuwe vriendin.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nacht doorbrengen in Firefly Lane villa

De welbekende villa uit Firefly Lane is te huur via Airbnb. Het imposante huis waarin Kate Mularkey verblijft is te huur voor een bedrag van 410 dollar per nacht. Daarnaast staathet huis ook te koop voor een slordige 22 miljoen euro. Wie kiest om een nachtje in het huis te verblijven, moet wel aan de nodige eisen voldoen. Zo staat op de lijst met regels: geen schoenen, geen strand, geen strandhuis, geen gastenhuis en geen toegang tot de hottub. Ook mag je het espresso apparaat niet gebruiken.


Taylor Swift woedend om grap in Ginny & Georgia

Vorige week verscheen het eerste seizoen van Ginny & Georgia online op Netflix. Taylor Swift heeft woedend gereageerd op een opmerking in de slotaflevering. Daarin sneert Ginny: ““Waar maak jij je druk om? Jij verslijt mannen nog sneller dan Taylor Swift.” Nadat eerst fans van Swift al woedend waren, richtte zij zich later zelf ook op de makers van de serie. “Wat als we zouden stoppen met het vernederen van hardwerkende vrouwen door dit soort horse shit grappig te noemen?”


Verwijderalarm: The Vampire Diaries, The Green Mile en 24 andere titels

Het eerste Netflix Verwijderalarm is direct flink gevuld. Een handvol topfilms gaan deze week weg, later deze maand zullen er ook series verdwijnen én er staan diverse geliefde kinderseries op de nominatie.


Cole Sprouse slaat nieuwe vriendin aan de haak

Cole Sprouse is opnieuw gelukkig in de liefde. De acteur uit Riverdale heeft een nieuwe dame aan de haak geslagen. Sprouse verloor zijn hart aan het Canadese model Ari Fournier. Daarmee heeft hij na een jaar een nieuwe liefde gevonden. Voor de coronapandemie was Sprouse samen met zijn Riverdale-collega Lili Reinhart (Betty).


Élite krijgt vijfde seizoen voor release seizoen 4

De Spaanse hitserie Élite is voorlopig niet weg te denken. De reeks is telkens een groot succes en stond afgelopen jaar in België met het derde seizoen ook lange tijd om één in de dag top-10. Dat kon nog minimaal twee keer gebeuren, want er is nu een vijfde seizoen aangekondigd.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?