Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Root Cause • Dynasty • Titans

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Documentaire Root Cause van Netflix verwijderd

Root Cause is niet langer te bekijken bij Netflix. De streamingdienst heeft de omstreden documentaire uit zijn aanbod gehaald. Maker Frazer Bailey gebruikte de documentaire om een verband te leggen tussen wortelkanaalbehandeling en borstkanker. Volgens verschillende tandartsen die spraken met The Guardian is de informatie die gebruikt werd in de documentaire echter onjuist. Netflix heeft zelf niets laten weten nadat de documentaire offline is gehaald.


Sheridan (Alexis Carrington) stopt met Dynasty

Dynasty ligt momenteel weliswaar stil, nieuws rondom de serie is er wel. Nicollette Sheridan, ook wel bekend als Alexis Carrington in de serie, heeft besloten om na anderhalf seizoen uit Dynasty te verdwijnen. Sheridan heeft besloten te stoppen met de serie omdat ze zich wil focussen op het verzorgen van haar zieke moeder.


Releasedatum en eerste beelden The OA seizoen 2

Lange tijd was het stil rondom The OA, maar Netflix heeft nu dan eindelijk een releasedatum en trailer naar buiten gebracht voor het tweede seizoen van de reeks. Brit Marling keert voor de serie terug als Prairie Johnson en ze gaat samenwerken met een detective om een merkwaardige vermissing op te lossen.


Nieuw castlid toegevoegd aan Titans seizoen 2

In het tweede seizoen van Titans maken we kennis met een nieuw castlid. Joshua Orpin kruipt voor de serie in de huid van Superboy alias Conner Kent. De angstige tiener gaat er alles aan doen om de waarheid over zijn verleden naar boven te krijgen.


Ryan Murphy werkt aan Hollywood voor Netflix

Ryan Murphy heeft al aan twee titels gewerkt voor Netflix en nu is duidelijk wat de derde titel wordt waarmee Murphy aan de slag gaat. Murphy werkt aan Hollywood, een serie waarvan hij nog niet heeft verteld wat we ervan mogen verwachten. De eerdere twee producties van Murphy voor Netflix waren Ratched en The Politician.


Details Orange is the New Black seizoen 7

De laatste opnamedag voor Orange is the New Black seizoen 7 zit er inmiddels op. Taylor Schilling, Natasha Lyonne en Danielle Brooks hebben alvast iets laten weten over het slot van de serie. Zo noemt Lyonne het einde ‘bevredigend’, zit het volgens Brooks ‘vol verrassingen’ en is Schilling van mening dat op het juiste moment gestopt wordt met de serie.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?