Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Cobra Kai seizoen 4 van start, KJ Apa over Luke Perry

De productie van het vierde seizoen van Cobra Kai is van start gegaan. Daarnaast heeft KJ Apa, beter bekend als Archie uit Riverdale, zich uitgelaten over het gemis van zijn vader in de serie: Fred (Luke Perry). Ondertussen heeft Netflix de officiële teaser van Army of the Dead gelanceerd waarin een overval plaatsvindt tijdens een zombie-uitbraak.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Cobra Kai seizoen 4 in productie gegaan

Het vierde seizoen van Cobra Kai is in aantocht. De productie van de nieuwe afleveringen is inmiddels namelijk van start gegaan bij Netflix. Dat werd bekendgemaakt door middel van een Tweet van het officiële Twitter-account van de serie. Daarin viel ook de titel van de eerste aflevering al te lezen: “Let’s Begin”. In het nieuwe seizoen maken we ook kennis met nieuwe gezichten. Dallas Dupree Young en Oona O’Brien zijn toegevoegd aan de cast.


KJ Apa bespreekt gemis Luke Perry

KJ Apa werkte nauw samen met Luke Perry toen hij twee jaar geleden plotseling overleed. Nu spreekt hij over het gemis. “Luke Perry bij de show hebben, was een zegen voor mij. Toen ik voor het eerst succes ervoer, had Luke een manier om het gewoon te vernietigen Hij kende ieders naam. Soms praten mensen over ons werk als iets heel belangrijks, alsof niemand anders het kan. Luke had het vermogen om te zeggen: “Stap op je doel af. Blijf in de rij. Ga naar huis. Kom op tijd. Behandel mensen met respect.” Dat vond ik geweldig aan hem.”


Wat vind jij de beste titels op Netflix in februari

De maand februari mag dan altijd kort zijn, Netflix wist toch weer heel veel nieuwe titels toe te voegen. Aan jullie de taak om te kiezen wat nou eigenlijk de beste nieuwkomers zijn geweest.


Netflix lanceert eerste beelden Army of the Dead

Netflix heeft de officiële teaser van de nieuwe film Army of the Dead gelanceerd. De film is afkomstig van Zack Snyder en verschijnt op 21 mei exclusief op Netflix. De film neemt ons mee nar een overval tijdens een zombie-uitbraak.


Jack en Mel over Virgin River seizoen 3

Het tweede seizoen van Virgin River liet fans achter met aardig wat vragen. Sindsdien wachten zij op antwoorden. Ondertussen hebben Alexandra Breckenridge en Martin Henderson, beter bekend als Mel en Jack uit Virgin River, het één en ander verteld over wat fans mogen verwachten van het derde seizoen. Zo bespraken ze onder meer de zoen van Charmaine een Jack. De twee gingen het gesprek aan met Expres.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?