Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Haunting of Bly Manor • El Vecino • Diablo en Overwatch

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames The Haunting of Bly Manor afgerond

Goed nieuws voor de fans van The Haunting of Hill House. De serie komt terug voor een tweede seizoen onder de naam The Haunting of Bly Manor. De opnames daarvan zijn op 21 februari 2020 afgerond. Een releasedatum voor het tweede seizoen is nog niet bekend.


El Vecino verlengd voor tweede seizoen

Netflix heeft bekendgemaakt dat El Vecino terugkeert voor een tweede seizoen. De Spaanse serie over een klungelige superheld werd in 2019 gelanceerd. Nu is duidelijk dat het daar niet bij blijft en fans zich op mogen maken voor een vervolg. Het is nog niet bekend wanneer de opnames beginnen.


To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean in 2020 al te zien

Het slotstuk rondom Lara Jean blijkt veel sneller te verschijnen op Netflix dan gedacht. To All The Boys 3: Always and Forever Lara Jean staat namelijk voor 2020 in de planning, waar eerder de verwachting 2021 was.


Diablo en Overwatch krijgen eigen series

Games zijn mateloos populair. Dat geldt ook voor Diablo en Overwatch. De twee games worden gebruikt als inspiratiebron voor geanimeerde series. Hoe de series er precies uit gaan zien en wanneer we ze op Netflix mogen verwachten, is nog niet bekend. Maar dat ze er komen, is inmiddels zeker.


The Witcher seizoen 2: Zeven nieuwe personages en terugkeer fanfavoriet

Het tweede seizoen van The Witcher brengt een aantal nieuwe gezichten met zich mee. Zo zijn er zeven nieuwelingen aangekondigd voor het tweede seizoen van de reeks. Ook is bekend geworden dat een fanfavoriet terugkeert en dat we uiteraard de drie hoofdpersonages terugzien.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?