Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Oscars • The 100 • One Day at a Time

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Roma sleept drie Oscars in de wacht

Roma heeft drie prijzen in de wacht gesleept bij de Oscars. De Netflix Film was genomineerd in tien categorieën en ging naar huis met de prijzen: Best Cinematography, Best Directing (Alfonso Cuaron) en Best Foreign Language. The Ballad of Buster Scruggs had ook een aantal nominaties, maar heeft geen prijs binnengehaald.


Eerste foto’s The 100 seizoen 6 naar buiten gebracht

We moeten er nog even op wachten, maar gelukkig wordt er steeds meer bekend over The 100 seizoen 6. TV Line is erin geslaagd om aan de eerste foto’s te komen van het zesde seizoen. Daarop zijn onder meer Clarke, Emori, Bellamyl, Echo, Miller en Jackson te zien. Ook is duidelijk geworden dat er plannen liggen voor The 100 seizoen 7.


Nieuwe Netflix-serie The Order vergeleken met Vampire Diaries

Vanaf 7 maart kunnen we aan de slag met een gloednieuwe serie op Netflix. De Netflix Original heet The Order en wordt nu al vergeleken met The Vampire Diaries. Het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen en een eerste trailer is inmiddels verschenen.


Toekomst One Day at a Time onzeker

Het is onduidelijk hoe de toekomst van One Day at a Time eruit ziet. De serie werd recent voorzien van een derde seizoen en mogelijk blijft het daarbij. Maker Gloria Calderón Kellett heeft een gesprek gehad met Netflix. “Ze gaan snel beslissen. Ik wenste dat ik er meer vertrouwen in had.” Zo zou de serie volgens haar meer kijkers nodig hebben.


The Irishman aankondiging tijdens Oscars

Tijdens de Oscars heeft Netflix een aankondiging naar buiten gebracht voor The Irishman. De Netflix-film is vanaf de herfst van 2019 te bekijken bij Netflix. Naast dat we de film op Netflix kunnen bekijken, komt de film ook in de bioscopen. Dat gebeurde eerder al bij Roma.


Netflix maakt cast Altered Carbon seizoen 2 bekend

Netflix heeft de cast van Altered Carbon seizoen 2 bekendgemaakt. Tot de nieuwe castleden behoort onder meer Simone Missick, die eerder al te zien was in Luke Cage. Andere castleden zijn Dina Shihabi (Tom Clancy’s Jack Ryan) als DIG 301, Torben Liebrecht als Colonel Ivan Carrera en James Saito (The Terror) als Tanasesa Hideki. De hoofdrol is voor Anthony Mackie (The Avengers). Hij neemt de rol van Joel Kinnaman over als Takeshi Kovacs.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?