Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: On My Block • Jennifer Lawrence • Cocaine Hippos

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Releasedatum On My Block seizoen 3 verschenen

Netflix heeft de releasedatum van het derde seizoen van On My Block bekendgemaakt. Het tweede seizoen liet ons achter met een grote cliffhanger en daar gaan we gelukkig op korte termijn antwoord op krijgen. Vanaf 11 maart wordt On My Block voorzien van gloednieuwe afleveringen.


Hoofdrol voor Jennifer Lawrence in nieuwe Netflix-komedie

Jennifer Lawrence heeft de hoofdrol te pakken in een gloednieuwe Netflix-film. De actrice is in de toekomst te zien in Don’t Look Up, afkomstig van Adam McKay (Vice en The Big Short). De film vertelt het verhaal over twee wetenschappers die ontdekken dat de aarde getroffen gaat worden door een meteoriet. Als zij de wereld willen waarschuwen, stuiten ze vooral op veel sceptische reacties.


Black Lightning seizoen 3 in maart naar Netflix

Netflix heeft de releasedatum voor het derde van Black Lightning bekendgemaakt. De afgelopen twee seizoenen van Black Lightning waren wekelijks te bekijken bij de streamingdienst, maar voor het derde seizoen werd de deal aangepast. Pas als het gehele derde seizoen is uitgezonden bij The CW mogen we op 26 maart aan de slag met Black Lightning op Netflix.


Netflix kondigt komediefilm Cocaine Hippos aan

Netflix heeft een nieuwe komediefilm aangekondigd. Het gaat om Cocaine Hippos, een film waarin het draait om de dierenverzameling van drugsbaron Pablo Escobar. We volgen een groep vrienden die in een bizar avontuur terecht komen met bedriegers, drugsbazen en dodelijke nijlpaarden. De film is te vergelijken met The Hangover.


Nieuwe afleveringen Suits in maart op Netflix

De fans van Suits kunnen weer verder met deze geliefde advocatenserie. In maart zullen namelijk de resterende afleveringen van het zevende seizoen worden toegevoegd aan Netflix. Om precies te zijn is het op 28 maart raak.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?