Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: KJ Apa over keerzijde Riverdale-succes, nieuwe film Fincher

KJ Apa heeft zich uitgesproken over de keerzijde van het Riverdale-succes. Daarnaast werkt David Fincher, bekend van onder meer Mank, aan een nieuwe film voor Netflix. Ondertussen is ook de cast voor het tweede seizoen van Raising Dion bekendgemaakt.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

KJ Apa openhartig over keerzijde Riverdale-succes

KJ Apa blijkt echt niet altijd blij te zijn geweest met het succes van Riverdale. “Er is zoveel druk rondom het spelen van Archie. Ik ben dankbaar voor de serie en het succes, maar tegelijkertijd komt er veel bagage mee met dat succes. Het voelt alsof de enige mensen met wie ik kan praten over mijn problemen, dat zijn mijn mede acteurs. Cole bijvoorbeeld is een geweldig persoon om op de set te hebben, omdat hij dit al zijn hele leven doet”, gaf hij toe in een interview.

“Soms probeer ik het uit het perspectief van fans te zien om te begrijpen hoe ze denken. Maar er zijn momenten geweest waarop ik dacht: ‘Wow, zij hebben echt geen idee dat wij gewoon echte mensen zijn. Ze kunnen ons niet los zien van onze personages.’ Dat heb je in andere beroepen niet. Daar heb ik mee moeten leren omgaan.”


David Fincher maakt nieuwe film voor Netfix

David Fincher gaat voor Netflix aan de slag met een nieuw project. De maker van Mank gaat het boek The Killer van Alexis Nolent verfilmen. De boekenserie vertelt het verhaal van een koelbloedige huurmoordenaar die in een psychologische crisis terecht komt in een wereld met geen moreel kompas. Michael Fassbender speelt mogelijk de hoofdrol, terwijl Andrew Kevin Walker helpt bij het maken van het project.


The Blacklist seizoen 7 lanceert in maart op Netflix

The Blacklist gaat in maart verder op Netflix. Normaal gesproken verscheen er telkens in januari een nieuw seizoen op de streamingdienst, maar door de coronaperikelen is dit nu twee maanden later. Dan verschijnt het zevende seizoen van de reeks.


Bekende gezichten in cast Raising Dion seizoen 2

Het tweede seizoen van Raising Dion is in aantocht op Netflix. Inmiddels is duidelijk welke acteurs een rol hebben in het tweede seizoen van de serie. Het gaat om Rome Flynn (How to Get Away with Murder), Aubriana Davis (Genius: Aretha), Tracey Bonner (Sweet Magnolias) en Josh Ventura (P-Valley). Seizoen 2 bestaat uit acht afleveringen.


Verwijderalarm: 35 films en series gaan niet mee naar maart

Maart staat alweer voor de deur, want de kortste maand van het jaar is omgevlogen. Ook op de laatste dagen van februari gaan er diverse films en series worden verwijderd, aangezien de licenties aflopen. Het Netflix Verwijderalarm bevat dan ook 35 films en series.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?