Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: I Am Not Okay With This • The Life Ahead • The Sinner

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix lanceert trailer I Am Not Okay With This

De officiële trailer van I Am Not Okay With This is gelanceerd. De serie is een verfilming van een comic. De makers van The End of the F***ing World en Stranger Things hebben de handen in één geslagen voor de reeks. Vanaf 26 februari kunnen we op Netflix aan de slag met de serie over een tienermeisje met bovennatuurlijke krachten.


Netflix koopt rechten Italiaans drama met Sophia Loren

The Life Ahead, afkomstig van Edoardo Ponti, komt naar Netflix. Het Italiaanse drama heeft een hoofdrol voor Sophia Loren. In de film, die later dit jaar naar Netflix moet komen, vertelt het verhaal van een Holocaust-overlever. Zij krijgt een bijzondere band met een twaalfjarige jongen die haar recent nog beroofde.


Langverwachte Undercover deze maand nog op Netflix

Undercover komt eindelijk naar Netflix. De serie is een samenwerking tussen de VRT en Netflix. Doordat de Vlaamse omroep in eigen land de eerste rechten had, was het enige tijd wachten op het verhaal over Ferry Bouman. Vanaf vrijdag 28 februari mag Netflix Undercover ook in Vlaanderen aanbieden.


Bill Pullman over meer seizoenen The Sinner

Bill Pullman had nooit verwacht dat hij meerdere seizoenen te zien zou zijn in één serie. Dat gebeurde echter wel met zijn rol als Harry Ambrose in The Sinner. “Ik voel me zeer gelukkig dat ik de kans krijg om terug te keren met iedere keer een nieuwe cast. Ik tekende nooit voor een serie die doorging. We deden gewoon dertien afleveringen en op dat moment dacht ik: Dat is geweldig. Maar het blijft niet voor altijd doorgaan.”

“Dit keer veranderde alles en hield ik ervan dat we door bleven gaan. De vraag is: Kunnen we door blijven gaan? Welk verhaal kunnen we dit jaar hebben om beter te zijn dan vorig jaar. Ik denk dat het weer beter is”, aldus Pullman over The Sinner seizoen 3. Recent was hij ook te zien in The Coldest Game.


Verwijderalarm: Alweer ruim 30 titels op de lijst met veel series

Het Netflix Verwijderalarm is ook deze week weer goed gevuld met films, series, documentaires en realityreeksen. In totaal staan er 32 titels op de lijst. Met onder meer Dicte, Velvet en de Disney-film Tarzan.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?