Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Chris Hemsworth • Medical Police • Transformers

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Chris Hemsworth in Netflix-film

Chris Hemsworth leerden we kennen als Thor, maar de Australische acteur heeft veel meer in petto. Binnenkort kunnen we hem zien in een nieuwe Netflix-film over het leven van Hulk Hogan. Hemsworth kruipt voor de biopic in de huid van Hogan.


Makers Childrens Hospital werken aan Medical Police

De makers van Cildrens Hospital gaan aan de slag met een nieuwe serie. Voor Netflix werkt een team aan Medical Police. Hoofdrollen zijn er voor Rob Huevel en Erinn Hayes. In hun rol als doktoren moet ze ervoor zorgen dat er een medicijn ontdekt wordt om een virus dat de mensheid bedreigd kan uitroeien. Een releasedatum is nog onbekend.


Releasedatum Luther seizoen 5 aangekondigd

De releasedatum van het vijfde seizoen van Luther op Netflix is bekend. Het seizoen werd in januari uitgezonden bij BBC en verschijnt al razendsnel op Netflix. Op 15 maart 2019 wordt het seizoen toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


Transformers serie komt in 2020 naar Netflix

In 2020 komt een serie over het originele verhaal van Transformers naar Netflix. De serie genaamd Transformers: War for Cybertron heeft een nieuwe animatiestijl waardoor we de robots te zien krijgen zoals we ze nog nooit zagen. Voor de serie werken Netflix en Hasbro samen met Rooster Teeth.


Netflix maakt deal voor The Red Sea Diving Resort met Chris Evans

Netflix heeft een deal gesloten om The Red Sea Diving Resort wereldwijd uitgezonderd China aan te mogen bieden. De film draait om een groep Mossad-agenten en brave Ethiopiërs die vluchtelingen in de jaren 80 naar Israël proberen te smokkelen. Rollen zijn er voor onder meer Chris Evans, Michael Kenneth Williams, Michiel Huisman en Haley Bennett. De film wordt aan het eind van 2019 op Netflix verwacht.


Syfy annuleert Nightflyers al na één seizoen

Het is klaar voor Nightflyers. de serie werd besteld door Syfy en de verwachtingen waren hooggespannen, mede omdat de serie was gebaseerd op één van de verhalen van het brein achter Game of Thrones. Nu is echter al na één seizoen besloten om de serie te annuleren.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?