Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sweet Magnolias seizoen 2, Sky Rojo en HAVOC

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sweet Magnolias seizoen 2 besproken

Showrunner Sheryl J. Anderson heeft zich alvast uitgesproken over wat we van het tweede seizoen van Sweet Magnolias mogen verwachten. Er blijken nieuwe bewoners naar Serenity te komen. “We hebben zeker een aantal goede gedachten over nieuwe burgers van Serenity. Er zullen nieuwe allianties ontstaan tussen bestaande burgers van Serenity.” Het is de bedoeling dat de productie van seizoen 2 begin 2021 van start gaat.


La Casa de Papel-maker toont Sky Rojo

De maker van La Casa de Papel is aan de slag gegaan met een nieuwe Spaanse serie. Sky Rojo gaat op 19 maart op Netflix gelanceerd worden. De serie vertelt het verhaal van drie vrouwen die op de vlucht slaan voor hun pooier en zijn handlanger. Ze komen terecht in een stormachtige zoektocht naar vrijheid.


Fate: The Winx Saga verlengd; nieuwe feeën op komst?

Fate: The Winx Saga is razendsnel verlengd. De serie werd goed ontvangen en Netflix heeft dan ook binnen een maand besloten om al een tweede seizoen te bestellen. En de showrunner heeft gelijk verklapt dat we misschien wel nieuwe feeën kunnen verwachten!


Tom Hardy in nieuwe Netflix-film Gareth Evans

Gareth Evans gaat op Netflix aan de slag met een nieuwe film. Evans zal in de toekomst meerdere films voor de streamingdienst produceren en regisseren. De eerste is HAVOC met Tom Hardy in de hoofdrol. Hardy vertolkt de rol van een detective die de zoon van een politicus redt terwijl een web van corruptie zich ontrafelt in zijn stad.


De Beste Romantische Komediefilms op Netflix

Romantische komediefilms zijn uiterst populair op Netflix. Romcoms doen het de laatste jaren zelfs zo goed, dat Netflix de zomer van 2018 had omgedoopt tot de Summer of Love. De een na de andere romantische komediefilm verscheen. In dit artikel vind je de beste romantische komediefilms op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?