Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Stranger Things • La Casa de Papel • Alexander Woo

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Game of Thrones-acteur in Stranger Things seizoen 4

In het vierde seizoen van Stranger Things maken we kennis met een nieuwe acteur. Tom Wlaschiha, eerder al te zien in Game of Thrones, maakt zijn debuut in seizoen 4 van de reeks. Het is nog onduidelijk welke rol Wlaschiha precies vertolkt in het vierde seizoen van de reeks. In Game of Thrones speelde hij Jaqen H’ghar.


La Casa de Papel krijgt eigen ‘Experience’ in Madrid

La Casa de Papel groeide in de afgelopen jaren uit tot een groot succes op Netflix. De serie krijgt binnenkort ook zijn eigen ‘Experience’. Die begint in Madrid en gaat vervolgens verder naar Parijs, Sao Paulo en later ook Milaan, Chicago, Buenos Aires, Lissabon, Londen, New York, Miami en Sydney. In de Casa de Papel Experience ga je als deelnemer zelf een beroving uitvoeren. In Madrid gaat de Experience in april van start.


Netflix annuleert Insatiable na twee seizoenen

Netflix heeft opnieuw een punt gezet achter één van zijn series. Insatiable houdt er na twee seizoenen mee op. Fans hoeven dan ook geen derde seizoen eer te verwachten van de serie die voor heel wat commotie heeft gezorgd.


Alexander Woo tekent exclusieve deal met Netflix

Alexander Woo heeft zijn handtekening gezet onder een exclusieve deal met Netflix. Woo, onder meer bekend van True Blood en The Terror: Infamy, heeft nu een deal gesloten waarbij hij exclusief ontwikkelt, schrijft en producert voor de streamingdienst. Hij richt zich op sci-fi en drama.


After Life seizoen 2 heeft releasedatum op Netflix

Ricky Gervais heeft de releasedatum van het tweede seizoen van After Life bekendgemaakt. Al op vrijdag 24 april kunnen we aan de slag met de zes nieuwe afleveringen van de tragikomische serie. Daarmee hoeven we niet lang meer te wachten tot de nieuwe afleveringen verschijnen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?