Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: You • Alexa & Katie • Anime van het Jaar

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

You seizoen 2 krijgt sterrencast

In de laatste weken werden al een aantal nieuwe namen voor You seizoen 2 bekend. Zo kregen we te horen dat Victoria Pederetti, James Scully en Jenna Ortega een rol krijgen in de serie. Nu is duidelijk dat ook Robin Lord Taylor, bekend van Gotham, een rol krijgt in het tweede seizoen van de Netflix Original.


Carmen Sandiego vernieuwt voor tweede seizoen

Carmen Sandiego keert terug voor een tweede seizoen. Netflix heeft het videogamepersonage nieuw leven ingeblazen door Carmen Sandiego een eigen serie te geven op Netflix. Nu is bekendgeworden dat Carmen Sandiego sowieso voorzien gaat worden van een tweede seizoen.


The Kissing Booth krijgt vervolg

The Kissing Booth krijgt een vervolg op Netflix. De eerste film verscheen tijdens de Summer of Love en nu is duidelijk geworden dat Joey King, Joel Courtney en Jacob Elordi terugkeren voor een vervolg. Wanneer de succesvolle romcom terugkeert voor het tweede deel, is nog onduidelijk.


Alexa & Katie krijgt seizoen 3

De verhalen van Alexa & Katie gaan verder. De twee tieners keren terug voor een derde seizoen bij Netflix. Het derde seizoen van de Original bestaat uit zestien afleveringen, die in twee delen van acht afleveringen per stuk bij Netflix zullen verschijnen. Een releasedatum is nog niet bekend.


Netflix-serie bekroond tot anime van het jaar

De anime van het jaar is bekend. Crunchyroll heeft een verkiezing gehouden waarbij in totaal liefst vijf miljoen stemmen werden verzameld. Devilman Crybaby is verkozen tot de Anime van het Jaar. Ook heeft de serie de prijs gewonnen in de categorie Beste Regie.


Netflix cancelt ook Jessica Jones en The Punisher

In navolging van Iron Fist, Luke Cage en Daredevil zijn nu weer twee Marvel-series geannuleerd. Het is ook klaar voor Jessica Jones en The Punisher. Van beide series worden geen nieuwe seizoenen meer besteld. Jessica Jones seizoen 3 wordt dan ook het slotstuk van de Marvel-reeks op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?