Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Hjem Til Jul • Snowpiercer • Britney Spears

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Hjem Til Jul alias Home for Christmas krijgt geen derde seizoen

Het is over en uit voor Hjem Til Jul alias Home for Christmas. De Noorse kerstserie komt na twee seizoenen ten einde. “Het was een fantastische ervaring en we hadden geen betere reactie kunnen vragen van de fans over de hele wereld. Het tweede seizoen was bedoeld als het laatste en het verhaal is dan ook mooi afgerond”, aldus regisseur Per Olav Sørensen.


Archie Panjabi in derde seizoen Snowpiercer

Terwijl de uitzendingen van Snowpiercer seizoen 2 momenteel in volle gang zijn, is al duidelijk dat de serie in de toekomst terugkeert voor een derde seizoen. In seizoen 3 is een rol weggelegd voor Archie Panjabi uit The Good Witch. Zij vertolkt de rol van Asha.


Netflix en VRT maken samen Diamonds van makers Fauda

Netflix en VRT hebben de rechten aangekocht van Diamonds, een misdaaddrama dat zich afspeelt in het hart van ‘s werelds grootste diamantwijk in Antwerpen. Het wordt een bijzondere serie, want niet alleen is het een meertalig drama. Ook is het van de makers van Fauda.


Ook Netflix werkt aan documentaire Britney Spears

De nieuwe documentaire Framing Britney Spears is een groot succes geworden en nu blijkt ook Netflix aan een eigen docu te werken. Erin Lee Carr is als regisseur verantwoordelijk voor het project. Een releasedatum is nog niet bekend. Carr benadrukte wel dat ze al bezig was met het project voordat Framing Britney Spears verscheen.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 7

De zevende week van 2021 is alweer aangebroken. De afgelopen weken is er van alles verschenen op Netflix en dat heeft ook absoluut weer invloed gehad op de top. Firefly Lane heeft de koppositie moeten afstaan aan To All The Boys: Always and Forever.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?