Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • Osaka • Paw Patrol

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid voor slotseizoen 13 Reasons Why bekend

Het laatste seizoen van 13 Reasons Why is in aantocht en in dat seizoen zien we ook een aantal nieuwe gezichten. Een daarvan is JanLuis Castellanos, die een vast gezicht wordt in het laatste seizoen. Hij speelt Diego Torres, een charismatische en agressieve leider van een football team. Als team moeten ze het verlies van één van hen verwerken, maar hij strijdt ook tegen zijn eigen problemen.


Naomi Osaka krijgt eigen documentaire op Netflix

Naomi Osaka krijgt haar eigen documentaire op Netflix. Het tennisfenomeen krijgt een documentaire waarin we haar reis in de tenniswereld volgen, maar ook waarin we haar zien naast haar sport. Zo keert ze onder meer terug naar Japan.


The 100 prequel: Eerste details en castleden bekend

In het laatste seizoen van The 100 zit een pilotaflevering verwerkt voor een mogelijke prequel. Jason Rothenberg krijgt op die manier de kans om een mogelijk spin-off te pitchen. De eerste castleden en details zijn inmiddels bekend over de aflevering en mogelijke prequel.


Makers Paw Patrol werken aan nieuwe geanimeerde serie

Netflix en Spin Master Corp. hebben de handen in één geslagen voor een nieuwe geanimeerde serie. Dat betekent dat Paw Patrol-maker Keith Chapman samen met Spin Master Entertainment werken aan een nieuwe serie voor kinderen die nog niet naar de basisschool gaan. Voor nu zijn al 52 afleveringen besteld.


Netflix lanceert releasedatum en trailer The Protector seizoen 3

Netflix heeft het derde seizoen van The Protector aangekondigd. De Turkse Netflix Original is een groot succes en gelukkig is het derde seizoen nu eindelijk in aantocht. Vanaf vrijdag 6 maart kunnen we aan de slag met gloednieuwe afleveringen van The Protector.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?