Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: La Casa de Papel • To All The Boys • Notorious B.I.G.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Spin-off van La Casa de Papel in aantocht?

La Casa de Papel krijgt mogelijk een spin-off. Javier Gómez Santander vertelde daarover: “Ik denk dat de serie op een goede manier gaat stoppen, dit vijfde seizoen is zeer goed. Op dit moment overweeg ik geen spin-off. Maar je kunt het ook niet uitsluiten, dat is de realiteit. Als we een goed idee hebben, dan gaan we er tijd aan besteden.”


Lana Condor over einde To All The Boys

De filmtrilogie To All The Boys is officieel ten einde. Lana Condor, de vertolker van Lara Jean, sprak over het einde. “Ik ben heel blij met het einde”, gaf ze toe. Ze sprak nog met Michael Fimognari over het einde. “Dat was zo belangrijk voor hem, Hij wilde ervoor zorgen dat het einde eruit zag als: ‘Ze is nu een vrouw en ze kan uitgaan en alles doen wat ze wil en alles bereiken wat ze wil.’”

“Dit meisje was eerst te bang om te praten over haar gevoelens en om haar nu aan het einde in een grote stad te zien waar niemand anders is, was heel belangrijk voor Michael en mij. Ik ben zeer dankbaar dat ze haar deze kans hebben gegeven”, aldus Lana Condor.


Brooklyn Nine-Nine toch weer gecanceld, seizoen acht is de laatste

Voor de tweede keer slecht nieuws voor de fans van Brooklyn Nine-Nine. De komische politieserie gaat namelijk toch echt stoppen na het achtste seizoen, ook al nam NBC het stokje onlangs nog over van FOX. De zender heeft besloten om niet verder door te gaan met Jakob, Amy en co.


Documentaire Notorious B.I.G. in maart op Netflix

De in 1997 doodgeschoten Notorious B.I.G. krijgt op Netflix zijn eigen documentaire. Op 1 maart kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met Biggie: I Got A Story To Tell. De moord op de rapper werd nooit opgelost. De documentaire geeft een kijkje in zijn leven. Onderstaande beelden werden alvast gelanceerd.


Verwijderalarm: Topfilms in kortere lijst

Het Netflix Verwijderalarm is deze week beduidend korter dan de afgelopen periode. Toch staan er wel films en series op die spoedig gemist zullen gaan worden. Daarbij met stip op één is de film A Star is Born. De bekroonde dramafilm met Lady Gaga werd vorig jaar jubelend ontvangen op Netflix, nu is de licentie afgelopen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?