Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Mike Flanagan • Liberty Global • Hit and Run

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mike Flanagan werkt aan Midnight Mass voor Netflix

Mike Flanagan gaat voor Netflix opnieuw aan de slag met een horrorserie. We kennen hem al van The Haunting of Hill House en het vervolg daarop, maar er komt meer. Hij werkt aan Midnight Mass waarin we een groep volgen op een eiland. Daar gebeuren wonderbaarlijke dingen nadat een mysterieuze priester het eiland heeft betreden. De cast bestaat uit onder meer Kate Siegel, Henry Thomas en Hamish Linklater.


Netflix tekent driejarige deal met Liberty Global

Netflix gaat langer door met de samenwerking met Liberty Global. Met de Europese kabelleverancier is een nieuwe deal van drie jaar ondertekend. Dat zorgt ervoor dat gebruikers van Virgin Media, Telenet en UPC gewoon via hun settopbox naar Netflix kunnen blijven kijken. De deal duurt sowieso tot het einde van 2022.


Sex Education krijgt derde seizoen

Het derde seizoen van Sex Education is door Netflix aangekondigd. Ondanks dat het tweede seizoen iets gemengder werd ontvangen dan het eerste seizoen, is het geen verrassing dat de streamingdienst een kleine maand na de release al een nieuw seizoen heeft aangekondigd.


Hoofdrollen voor actiefilm Hit and Run bekend

De hoofdrollen voor de nieuwe actiefilm Hit and Run zijn bekend. Het zijn Sanaa Lathan en Lior Raz die we terugzien in de cast. In de actiethriller draait het om een gelukkig getrouwde man wiens leven totaal verandert wanneer zijn vrouw overlijdt bij een mysterieus ongeluk waarbij de dader is gevlucht. Hij werkt samen met een oude geliefde om de daders te vinden.


Trailer Altered Carbon seizoen 2 verschenen

Altered Carbon keert in februari terug voor zijn tweede seizoen. De sci-fi serie komt op 27 februari terug voor het vervolg. Daarmee hebben we twee jaar moeten wachten op het tweede seizoen, want seizoen 1 verscheen in februari 2018. De trailer is nu ook verschenen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?