Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Queer Eye • Stranger Things • The Irishman

Queer Eye Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Releasedatum Queer Eye seizoen 3 bekend

De releasedatum van het derde seizoen van Queer Eye is bekend. Het derde seizoen van de Netflix Original is vanaf 15 maart te bekijken bij de streamingdienst. In het nieuwe seizoen gaat de Fab Five weer aan de slag om mensen een makeover te geven, gefocust op hun kledingkast, voeding, lifestyle, interieur en kapsel.


Nieuwe Duitse en Noorse Netflix Originals

Netflix is bezig met een aantal nieuwe Duitse en Noorse Netflix Originals. Het gaat om de films: Betongold (Concrete Gold), een satire over de wereld van onroerend geld, Isi & Ossi, een jongvolwassen romcom en Freaks, een drama over moeders met bovennatuurlijke krachten. Verder wordt gewerkt aan de Duitse series Biohackers, een thriller over een medische student die moet bepalen waar ze staat nu nieuwe technologie in de verkeerde handen terecht is gekomen en Unorthodox over een jonge vrouw die haar leven in New York achterlaat om in Berlijn opnieuw te beginnen. Ook wordt gewerkt aan de Noorse horror anthologieserie Bloodride.


Riverdale en Dynasty wekenlang stil

Riverdale en Dynasty liggen wekenlang stil op Netflix. De series zijn momenteel toe aan een pauze bij The CW en dat heeft ook gevolgen voor het uitzendschema in Nederland. Riverdale keert op 28 februari terug, terwijl Dynasty pas op 16 maart terug is.


Stranger Things wordt nog donkerder

Het derde seizoen van Stranger Things wordt nog donkerder en enger dan de voorgaande seizoenen. Natalie Dyer, die in de serie Nancy Wheeler speelt, vertelde dat in gesprek met MTV. Veel meer dan dat mocht ze overigens nog niet bekendmaken. Eerder vertelde Gaten Matarazzo (Dustin) al dat het seizoen donkerder zou worden.


The Irishman maakt gebruik van speciale technologie

The Irishman is één van de peperdure projecten waar Netflix aan werkt en de verwachtingen zijn zeer hoog. Nu is duidelijk geworden dat voor de film gebruik wordt gemaakt van CGI om de cast te verjongen. Die technologie wordt gedurende de eerste helft van de film ingezet. Hoofdrollen zijn er in de film voor Robert De Niro, Al Pacino en Joe Pesci, Martin Scorsese (The Departed, Goodfellas en Shutter Island) is de maker van de film die in oktober op Netflix wordt verwacht.


Lucifer seizoen 4 langer dan verwacht

Lucifer seizoen 4 duurt toch langer dan van tevoren werd gedacht. Het seizoen krijgt bij Netflix maar tien afleveringen, maar die afleveringen zijn wel langer dan we voorheen gewend waren bij Fox. Naar verwachting duren de episodes net geen uur.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: