Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Grace and Frankie • Into the Night • Anna Drijver en Elise Schaap

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Dolly Parton pakt gastrol in Grace and Frankie

Dolly Parton heeft en gastrol te pakken in Grace and Frankie. De actrice was eerder al met Jane Fonda en Lily Tomlin te zien in de film 9 to 5. Nu wacht een nieuwe samenwerking voor het slotseizoen van Grace and Frankie. “We werkten erg fijn samen in 9 To 5. En bovendien is het een geweldige serie”, aldus Parton.


Elise Schaap en Anna Drijver (Undercover) maken nieuwe komedieserie

Elise Schaap en Anna Drijver gaan voor Netflix aan de slag met een nieuwe komedieserie. De twee waren eerder samen te zien in Undercover. De serie wordt in 2022 op Netflix verwacht en vertelt het verhaal van Michelle en haar obsessie om influencer te worden. Ze gaat steeds verder voor online verkenning.


Deze titels komen in tweede helft van februari op Netflix

Een lang gekoesterde wens van veel Netflix-kijkers komt eindelijk uit. In de tweede helft van februari zal er een echte ziekenhuisserie verschijnen op de streamingdienst. En het wordt gelijk bingen, want van New Amsterdam zullen de eerste twee seizoenen worden gelanceerd.


Eerste blik op Into The Night seizoen 2

Netflix heeft de eerste beelden gedeeld van het tweede seizoen van Into the Night. Het eerste seizoen van de Belgische serie verscheen vorig jaar op Netflix. We zagen daarin dat een groep in een vliegtuig moest vluchten voor de opkomende zon. De zon vernietigt momenteel alles op zijn pad. Hieronder alvast een glimp van seizoen 2.


De Beste Romantische Komediefilms op Netflix

Romantische komediefilms zijn uiterst populair op Netflix. Romcoms doen het de laatste jaren zelfs zo goed, dat Netflix de zomer van 2018 had omgedoopt tot de Summer of Love. De een na de andere romantische komediefilm verscheen. In dit artikel vind je de beste romantische komediefilms op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?