Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Ranch • Tom Hiddleston • All The Bright Places

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Ashton Kutcher over einde The Ranch

The Ranch is inmiddels voorbij. In gesprek met TV Insider heeft Ashton Kutcher zich uitgelaten over het einde van de reeks. “Het verhaal was verteld. Ik houd van alles wat we gedaan hebben. Iedereen daar hield van elkaar. We waren op het punt dat we iedereen konden laten weten dat dit het laatste seizoen werd, zodat iedereen met een volgende grote klus aan de slag kon gaan”, aldus Kutcher.


Tom Hiddleston speelt in politieke thriller White Stork

Tom Hiddleston heeft de hoofdrol te pakken in een gloednieuwe politieke thrillerfilm van Netflix. Het gaat om de film White Stork, een Britse dramafilm waarin Hiddleston de rol van James Cooper vertolkt. Cooper is een politicus die kans maakt op een plek in het parlement, maar dan dreigt een vrouw geheimen uit zijn verleden bloot te leggen. Een releasedatum voor White Stork is nog niet bekend.


Verrassende terugkeer Eve in slotseizoen Lucifer

Fans van Lucifer kijken reikhalzend uit naar het slotseizoen van de reeks. Inmiddels blijkt dat er alles aan gedaan wordt om het seizoen een groot succes te laten worden. Zo is nu bekend geworden dat zelfs Eve terugkeert voor de laatste afleveringen van de show.


Trailer All The Bright Places gelanceerd

De officiële trailer van All The Bright Places is verschenen. Met Valentijnsdag in de maand is februari toch een beetje de maand van de liefde. Op 28 februari verschijnt dan ook een nieuwe romantische film, gebaseerd op het gelijknamige boek van Jennifer Niver. De film vertelt het verhaal van een meisje dat leert te leven van een jongen die dood wil. In de cast zien we Elle Fanning, Justice Smith, Alexandra Shipp, Kelli O’Hara, Keegan-Michael Key en Luke Wilson. De trailer zie je hieronder.


‘Sunderland til i die seizoen 2 al in maart naar Netflix’

Het tweede seizoen van Sunderland til i die lijkt al onderweg naar Netflix. Alhoewel een officiële releasedatum nog niet bekend is gemaakt, spreekt producent Leo Pearlman over een release in maart. Het tweede seizoen bestaat uit zes afleveringen.


Netflix geeft nieuwe optie: Automatisch previews afspelen uitschakelen

Wanneer je door het aanbod van Netflix scrollt dan beginnen er automatisch previews te spelen. Sommige gebruikers vinden dit juist handig, omdat ze direct een beeld krijgen van de film of serie. Andere gebruikers vinden het juist een irritante functie en daar heeft Netflix nu iets op bedacht.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?