Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • You • Fuller House

Chad Michael Murray Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Chad Michael Murray in Riverdale seizoen 3

De cast voor Riverdale seizoen 3 is uitgebreid met een tieneridool. Chad Michael Murray die vele tienerharten sneller liet staan na zijn optredens in onder meer A Cinderella Story en Freaky Friday heeft de rol van Edgar Evernever gekregen in Riverdale.


Weer 2 nieuwe namen voor cast You seizoen 2

Opnieuw zijn er nieuwe namen bekendgemaakt voor de cast van You seizoen 2. James Scully speelt in het tweede seizoen de broer van Joe’s nieuwe liefde Love en heet Forty Quinn. Daarnaast lijkt er ook een nieuwe Paco te komen. Jenna Ortega, die we eerder zagen in Jane the Virgin, speelt tiener Ellie.


Chesapeake Shores krijgt vierde seizoen en spin-off

Chesapeake Shores krijgt een vierde seizoen van Hallmark Channel. Dat seizoen is met zes afleveringen echter wel veel korter dan voorheen. Dat zou kunnen betekenen dat het eind van de serie in zicht is, maar officieel bevestigd is dat nog niet. Daarnaast wordt er ook gewerkt aan een spin-off film over de O’Brien-zussen.


Opnames eerste Nederlandse Netflix Original

De opnames van de eerste Nederlandse Netflix Original zijn van start gegaan in Amsterdam. In de hoofdstad van Nederland wordt gewerkt aan Ares, een achtdelige psychologische horrorserie. Ares wordt later dit jaar op Netflix verwacht.


Krijgt Fuller House toch een vervolg?

Mogelijk is er dan toch nog hoop voor Fuller House. Het zag er even naar uit dat het na vijf seizoenen echt klaar zou zijn voor de serie, maar acteur Bob Saget heeft zich nu uitgesproken. “Wie weet of dit het laatste seizoen is? Ik weet het niet. Fans zijn aan het rebelleren”, vertelde hij aan E! News. Mogelijk dat de stem van de fans toch wordt gehoord en dat men toch voor een vervolg gaat.


Secret City seizoen 2 komt razendsnel naar Netflix

Het tweede seizoen van Secret City komt razendsnel naar Netflix. De politieke thrillerserie gaat op 4 maart van start in Australië en twee dagen later kunnen we in België al aan de slag met de eerste aflevering van het nieuwe seizoen. Daarna volgt wekelijks een nieuwe aflevering.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: