Laatste Nieuws Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Week 7 2016

Netflix Nieuwsflits

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere woensdag de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Er Ist Wieder Da komt naar Netflix

Een opvallende film zal binnenkort op Netflix verschijnen, want de streamingdienst heeft Er Ist Wieder Da aangekocht. De film Er Ist Wieder Da trok in Duitsland miljoenen mensen naar de bioscoop en ook buiten de Duitse landsgrenzen deed de bizarre film over Adolf Hitler het goed. Er Ist Wieder Da is namelijk vanaf 9 april te zien op Netflix. In deze film Hitler wakker in 2011. In de film zijn opnames te zien waar geen gebruik is gemaakt van acteurs, behalve de rol van Hitler. De reacties van burgers zijn verbazingwekkend, maar ook voorspelbaar volgens Timur Veras. Hij sprak een boek met dezelfde titel en constateerde daarin dat Hitler opnieuw populair zou kunnen zijn.


Zes series van Netflix die dit voorjaar terugkeren

Het succes van de Netflix Original Series zorgt ervoor dat we heel veel hebben om naar uit te kijken in 2016. In het voorjaar verschijnen er al zes spiksplinternieuwe series, waarover we je eerder al veel vertelden. Daarnaast komen succesnummers uit 2015 ook terug. Wij hebben zes series voor je op een rijtje gezet die in het voorjaar van 2016 verschijnen en we je graag op wijzen.


Master of None krijgt een vervolg

Aziz Ansari heeft met trots een tweede seizoen aangekondigd van Master of None. De komiek schreef al eerder aan series, maar nog niet voor zichzelf. In Master of None speelt hij namelijk zelf de hoofdrol. Het werd door onder meer de New York Times betiteld als de beste comedyserie van het jaar. Dat kwam vooral omdat Ansari belangrijke issues aanstipte en absoluut geen taboes uit de weg ging. Voor de fans had hij wel één minder puntje.. het tweede seizoen komt pas in 2017.


Trailers, trailers en trailers

Zijn er deze week nog trailers verschenen? Mwah, slechts een paar… We weten eigenlijk niet eens waar we moeten beginnen 🙂 Dinsdag is het tweede seizoen van Better Call Saul begonnen en uiteraard zijn daar al beelden van. Aan het einde van februari verschijnt Fuller House, de opvolger van het legendarische Full House. Behalve een trailer is er ook een Featurette verschenen waarin de acteurs vertellen wat ze van het nieuwe seizoen vinden. Maart is ingeruimd voor onder meer House of Cards. De beelden van het vierde seizoen zijn gepubliceerd door Netflix en tenslotte is er ook de eerste heftige trailer van Daredevil seizoen 2. Kortom, wij warmen ons al op voor heel veel moois.


Opnieuw bekende namen voor Gilmore Girls

Na de bevestigde terugkeer van Milo Ventimiglia (Jess Mariano), Matt Czuchry (Logan Huntzberger), Liza Weil (Paris Geller) en Yanic Truesdale (Michel Gerard), maakt Netflix bekend dat ook Jared Padalecki (Dean Forester) en David Sutcliffe (Christopher Hayden) opnieuw zijn toegevoegd aan de cast van Gilmore Girls. Deze serie zal dit jaar vier nieuwe, 90 minuten lange afleveringen krijgen. De release datum zullen op een later moment bekend worden gemaakt. Al eerder werd meegedeeld dat ook Lauren Graham (Lorelai Gilmore), Alexis Bledel (Rory Gilmore), Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Keiko Agena (Lane Kim) en Sean Gunn (Kirk Gleason) weer hun intrek zullen nemen in Stars Hollow, de fictieve stad waar de serie zich afspeelt.


Actie-gameshow op komst

Netflix probeert steeds nieuwe paden te bewandelen. Inmiddels is de streamingdienst daardoor over de hele wereld te zien en verschijnen er steeds meer en ook specifiekere Netflix Originals. Series, films en documantaires, alles verschijnt in rap tempo. In 2017 mogen we ons gaan opmaken voor weer iets heel anders. Netflix is namelijk een actie-gameshow aan het voorbereiden: Ultimate Beastmaster. Komend voorjaar moet dit worden opgenomen in Los Angeles en het moet een internationale productie worden. Netflix zoekt namelijk kandidaten uit Duitsland, Japan, Mexico, Brazilië, Zuid-Korea en de Verenigde Staten. Wat de inhoud van de show wordt is nog niet bekend gemaakt.

Krijg je onze nieuwsbrief al?
Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?