Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sabrina / Riverdale • Michelle Obama • Formula 1: Drive to Survive

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sabrina hoopt nog naar Riverdale te mogen

Kiernan Shipka hoopt in de toekomst nog eens de overstap naar Riverdale te mogen maken. De actrice speelde de hoofdrol in Chilling Adventures of Sabrina, maar van een crossover kwam het nooit. “Het voelt alsof Sabrina zeker terug kan komen als ze dat wil. Ze is erg slim. Ze is nog nooit naar Riverdale geweest en dat zou ik graag nog eens willen. Ik zou dat graag willen bekijken, dus dat is een mogelijkheid. Er zijn meerdere mogelijkheden en ik sta ervoor open”, aldus Kiernan Shipka.


Nieuwe kinderserie Michelle Obama aangekondigd

Michelle Obama heeft de laatste tijd gewerkt aan een nieuwe kinderserie. Het gaat om Mochi en Wafeltje, een titel die op 16 maart op Netflix wordt verwacht. In de serie draait het om de eigenaresse van een supermarkt, Michelle Obama, die Wafeltje en Mochi de wijde wereld in stuurt omdat ze graag goede chef-koks willen worden.


De Beste Romantische Komediefilms op Netflix

Romantische komediefilms zijn uiterst populair op Netflix. Romcoms doen het de laatste jaren zelfs zo goed, dat Netflix de zomer van 2018 had omgedoopt tot de Summer of Love. De een na de andere romantische komediefilm verscheen. In dit artikel vind je de beste romantische komediefilms op Netflix.


Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 bijna afgerond

Formula 1: Drive to Survive seizoen 3 is in aantocht op Netflix. Producent Paul Martin heeft laten weten dat het derde seizoen bijna is afgerond. Het is nog niet bekend wanneer het derde seizoen wordt gelanceerd, maar voor nu wordt opnieuw gedacht aan eind februari of begin maart.


To All the Boys: Always and Forever einde filmtrilogie

To All the Boys: Always and Forever is het slotstuk van de filmtrilogie. Vanaf 12 februari verschijnt de laatste film uit de trilogie op Netflix. De trailer geeft ons alvast een kijkje in wat we mogen verwachten van het slotstuk.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?