Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Adam Sandler • Ultras • Dash & Lily

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Adam Sandler werkt aan vier nieuwe films voor Netflix

Netflix krijgt in de toekomst vier nieuwe films van Adam Sandler in zijn aanbod. Sandler heeft een nieuwe deal getekend met de streamingdienst voor vier producties. Samen met zijn bedrijf Happy Madison Production maakte Sandler al onder meer Murder Mystery voor Netflix. In totaal zouden kijkers al meer dan twee miljard uur naar films van Sandler gekeken hebben.


Netflix lanceert trailer Ultras over voetbalhooligans

Netflix heeft de eerste officiële trailer naar buiten gebracht van een nieuwe film waarin het draait om voetbalhooligans. In de documentaire volgen we vriendschappen, liefde en geloof. We worden meegenomen in de laatste weken van de competitie. De film wordt op 20 maart toegevoegd aan het aanbod van Netflix.


The Blacklist seizoen 6 deze maand nog op Netflix

Netflix heeft het zesde seizoen van The Blacklist aangekondigd. De razend spannende thrillerserie rondom Red en Elizabeth gaat onverminderd voort. De eerste vijf seizoenen zijn al te zien op de streamingdienst en vanaf 14 februari is het raak met het zesde seizoen. Een heerlijk valentijnscadeau!


Fred Savage verantwoordelijk voor Dash & Lily

Fred Savage wordt verantwoordelijk voor de nieuwe romantische dramaserie Dash & Lily. Savage kennen we al van The Princess Bride en The Wonder Years en binnenkort dus ook van Sash & Lily. De serie is gebaseerd op het boek gelijknamige boek van Rachel Cohn en David Levithan.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in januari

Waar toch een spannende strijd verwacht werd in een aantal categorieën wisten de vijf winnaars toch met ruim verschil de zege te pakken. Zo deden onder meer Vikings, Sex Education en Jumanji goede zaken in de strijd om beste van de maand te worden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?