Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Outlander • Little Gregory • To All The Boys

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Outlander seizoen 6 van start gegaan

Terwijl we op Netflix wachten op het vijfde seizoen van Outlander, blijkt achter de schermen al hard gewerkt aan het zesde seizoen van de serie. De opnames daarvan zijn inmiddels officieel van start gegaan in Schotland. Dat gebeurde middenin een sneeuwstorm. Met onderstaande post werd duidelijk dat de opnames nu lopen. Naar verwachting verschijnt seizoen 6 in 2022 in de Verenigde Staten. Dan is het nog wachten wanneer het seizoen naar Netflix komt.


Grote doorbraak in zaak Little Gregory

Er heeft een grote ontwikkeling plaatsgevonden in de zaak rondom Gregory Villemin. De zaak is al 36 jaar oud, maar nu komt er beweging in nadat een Franse rechtbank heeft besloten om nieuw DNA-materiaal te gaan onderzoeken. De zaak omtrent Little Gregory werd recent in een Netflix-serie gegoten onder de naam Who Killed Little Gregory.


Verwijderalarm: Series blijven op de lijst; Fast & Furious toch verlengd

Voor Fast & Furious-fans is de reis voorlopig nog niet voorbij. De rechten van deze films liepen deze week af op Netflix, maar zijn toch nog verlengd. Heel kortstondig waren de films verdwenen, nu zijn ze allemaal weer te zien op de streamingdienst.


To All The Boys-ster Noah Centineo over ongemakkelijke ontmoeting met Lana Condor

Noah Centineo heeft bij The Tonight Show van Jimmy Fallon teruggekeken op zijn eerste ontmoeting met Lana Condor, zijn tegenspeelster in To All The Boys. “Je doet toch auditie voor een rol… Je komt een kamer binnen met vreemden, castingdirecteuren en je doet auditie voor de rol. En dus… wat ik altijd graag doe voor mijn audities, is dat ik ervan houd om mijn zinnen alvast te oefenen met andere mensen in de kamer. Omdat ik het gevoel heb dat ik dan het ijs kan breken”, gaf Centineo aan.

“Dus ik zie Lana bij de auditieronde en ik realiseerde me niet dat zij de rol al te pakken had. Ik dacht dat ze daar ook was voor de auditieronde als een van de drie meisjes, zoals ik er was als een van de drie jongens. En ik had zoiets van: ‘Hey, wil je even oefenen?’ en zij had zoiets van: ‘Nah, ik ben okay.'” To All The Boys keert op 12 februari terug voor zijn laatste film uit de trilogie.


Virgin River-Charmaine geeft toe: “Wilde iemands anders zijn”

Lauren Hammersley vertolkt in Virgin River de rol van Charmaine. Nu heeft ze toegegeven dat ze eigenlijk auditie heeft gedaan voor een andere rol. Ze had dan ook de hoop dat ze de rol van Mel zou krijgen, zo heeft ze toegegeven tegenover Express.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?