Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Turtles • Jim Parson • You

You Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix en Nickelodeon werken samen

Netflix en Nickelodeon gaan een samenwerking aan voor twee nieuwe films. De twee grootmachten komen binnenkort met de film Loud House over een jongetje dat opgroeit met tien zussen. Daarnaast werken ze samen aan een Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles film.


Jim Parson met komedieserie voor Netflix aan de slag

Jim Parson leerden we kennen als Sheldon in The Big Bang Theory, maar zijn talenten gaan verder dan zijn acteertalent. Netflix heeft nu de serie Special besteld met Parson als producent. De serie krijgt acht afleveringen en het verhaal komt van Ryan O’Connell (Will & Grace en Awkward). In de serie volgen we een homoseksuele man met een milde hersenverlamming. Na een ongeluk wil hij zichzelf een andere identiteit aanmeten om eindelijk zelf zijn leven te kunnen bepalen. Special verschijnt op 12 april 2019 bij Netflix.


Pieces of Her van Karin Slaughter wordt verfilmd

Pieces of Her, het meest recente werk van Karin Slaughter, krijgt een verfilming op Netflix. De streamingdienst werkt aan een serie gebaseerd op het populaire thrillerboek. De serie telt in totaal acht afleveringen en het is nog onduidelijk wanneer die bij Netflix verschijnen. Charlotte Stoudt, die we kennen van Homeland en House of Cards, gaat met het script aan de slag.


Netflix sluit samenwerking af met Goop

Netflix is een samenwerking aangegaan met Goop voor een nieuwe documentaireserie. Het lifestylemerk is van Gwyneth Paltrow, die zelf ook een rol gaat spelen bij de serie. In de serie worden door redacteuren van Goop, de hoofdredacteur en Paltrow gesproken met experts, dokters en onderzoekers. Onderwerpen als welzijn en gezondheid worden aangesneden.


Cast voor You seizoen 2 wederom uitgebreid

Opnieuw is er een naam bekendgemaakt voor de cast van You seizoen 2. Nadat vorige week al duidelijk werd dat Victoria Pedretti van The Haunting of Hill House een hoofdrol had te pakken, is nu duidelijk dat Adwin Brown van Heathers en The Fosters een rol krijgt. Hij speelt Calvin, de manager van een winkel.


De beste titels van januari op Netflix

Januari zat bomvol nieuwe titels en dus was het een flinke uitdaging om de beste van deze maand te bepalen. Het leverde drie afgetekende winnaars op en twee zeer spannende categorieën. Met een hoofdprijs voor onder meer Sex Education en conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: