Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: House of Cards • Sabrina • Kevin Hart

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnieuw castlid voor House of Cards

House of Cards krijgt nog minimaal een derde nieuw gezicht in het slotseizoen. Vorige week werden Diane Lane en Greg Kinnear al gepresenteerd, daar is nu Cody Fern bijgekomen. De Australische acteur is vooral bekend voor zijn rol in American Crime Story: The Assissination of Gianni Versace. De opnames zijn vorige week begonnen en welke rol Fern zal spelen is nog niet helemaal duidelijk.


Trailer Jessica Jones 2: Heftige zoektocht naar verleden

Het tweede seizoen van Jessica Jones kom eraan en het wordt aan de hand van de trailer een heftig seizoen. Jessica duikt in haar donkere verleden, waarvoor ze deuren moet openen die ze liever gesloten houdt. Op vrijdag 8 maart zal het hele seizoen verschijnen, nu is er alvast de trailer.


Sci-Fi-thriller Extinction overgenomen van Universal

Netflix heeft opnieuw de filmrechten overgenomen. Gebeurde dat afgelopen weekend met veel tromgeroffel bij Cloverfield Paradox, die werd overgekocht van Paramount, nu is er ook een sci-fi film gekocht van Universal. Het gaat om Extinction, met Michael Pena en Lizzy Caplan in de hoofdrol. Het verhaal draait om een man die een terugkerende nachtmerrie heeft dat hij zijn familie verliest. Wanneer de aarde wordt aangevallen door aliens, ontdekt hij een onbekende kracht om zijn familie te redden.


Acteurs voor Riverdale spin-off Sabrina bekend

Riverdale krijgt binnenkort een spin-off op Netflix en die spin-off begint steeds meer vorm te krijgen. Inmiddels is namelijk bekend geworden welke actrice aan de slag gaat als beste vriend van Sabrina in de spin-off waarin het draait om Sabrina the Teenage Witch. Jaz Sinclair is namelijk gescout om een belangrijke rol te vervullen.


Top-10 eerste Binges op Netflix in België

De meeste mensen wachten tot het derde afspraakje, maar wereldwijd kost het maar twee weken (twaalf dagen om precies te zijn) voor het merendeel van de Netflix abonnees het doet. Nee, niet Netflix & Chill. We hebben het hier over je eerste keer bingewatchen! En Orange is the New Black blijkt de favoriet in België.


Kevin Hart trapt talkshow McHale af

De talkshow The Joel McHale Show van Joel McHale gaat op 18 februari van start en in de eerste aflevering zalKevin Hart te gast zijn.  In deze nieuwe show zullen trending nieuws, social media video’s en meer besproken worden. Iedere zondag wordt een nieuwe aflevering van The Joel McHale Show gelanceerd op Netflix, met de comedian als debutant.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: