Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • Jennifer Lawrence • Behind Her Eyes

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Actrice Vanessa Morgan maakt bijzondere naam zoontje bekend

Vanessa Morgan is vorige maand bevallen van haar zoontje. Nu heeft de actrice uit Riverdale de naam bekendgemaakt. De actrice heeft haar zoontje ‘River’ genoemd. Of ze hem daarmee vernoemd heeft naar Riverdale, is niet bekend. “Woorden schieten tekort om deze vorm van liefde te omschrijven. We genieten van deze tijd thuis met hem.”


Jennifer Lawrence gewond geraakt tijdens opnames Netflix-film

Jennifer Lawrence heeft tijdens de opnames van de nieuwe Netflix-film Don’t Look Up een verwonding opgelopen. De actrice kreeg tijdens een scene waarbij een explosie nagebootst werd een stuk glas in haar ooglid. Ze begon hevig te bloeden, maar uiteindelijk blijkt de kwetsuur mee te vallen. De opnames zijn wel tijdelijk stilgelegd.


Beste True Crime docu’s en series op Netflix

Wat zijn de beste true crime-documentaires en -series op Netflix? Na de release van Making a Murderer in 2015 zijn we op de streamingdienst bedolven onder een lawine aan toffe (lees: spannende, sinistere, boeiende) content, maar als jij door de bomen het bos niet meer ziet, check dan ons lijstje!


Netflix lanceert officiële trailer Behind Her Eyes

Netflix heeft de officiële trailer gelanceerd van Behind Her Eyes. De nieuwe Netflix-serie komt op 17 februari naar Netflix. De miniserie vertelt het verhaal van een alleenstaande moeder die verstrikt raakt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater en vrienden wordt met zijn vrouw.


Dit vinden jullie de beste titels op Netflix in januari

Januari heeft een aantal verrassende winnaars opgeleverd. De afgelopen dagen hebben jullie gestemd op de favorieten van januari en dit zijn de winnaars. Lupin is de beste nieuwe serie, het beste nieuwe seizoen is verrassend gewonnen door Snowpiercer. De treintocht door de sneeuw liet onder meer Cobra Kai achter zich.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?