Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The 100 • Las Chicas del Cable • Benedict Cumberbatch

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Mogelijk titel voor The 100 spin-off bekend

In het slotseizoen van The 100 zit ook een pilotaflevering voor een nieuwe spin-off. Bij TVLine valt te lezen dat de aanstaande spin-off mogelijk de naam Anaconda krijgt. Met die spin-off maken we alvast kennis in het slotseizoen van de reeks. De spin-off wordt een prequel die laat zien hoe de overlevenden op aarde een nieuw wereld proberen te stichten.


Nieuwe spionageserie In From The Cold onderweg naar Netflix

Netflix heeft een nieuwe internationale spionageserie besteld genaamd In From The Cold. De hoofdrol in de serie is voor niemand minder dan Margarita Levieva. In From The cold bestaat uit acht afleveringen waarin het draait om een Amerikaanse alleenstaande moeder die niet lang kan genieten van een vakantie mat haar dochter. Want voor ze het weet is ze als Russische spion nodig om een schurk op te pakken.


‘Netflix bestelt Élite seizoen 4 en 5 met nieuwe cast’

Netflix schijnt een vierde en vijfde seizoen besteld te hebben van Élite. Terwijl we in België wachten op de release van het derde seizoen, wordt er achter de schermen al hard gewerkt aan een vervolg. Volgens de Spaanse site Bluper krijgen we echter wel te maken met een grote verandering; een gloednieuwe cast.


Opnames The Power of the God met Benedict Cumberbatch gestart

De opnames van The Power of the Dog zijn van start gegaan. Benedict Cumberbatch speelt één van de rollen in de film. De dramafilm is gebaseerd op de gelijknamige roman van Thomas Savage en wordt ergens in 2021 op Netflix verwacht. In de film draait het om twee broers die een grote ranch bezitten in Montana. Als één van de twee gaat trouwen, worden de twee echter tegen elkaar uitgespeeld.


Trailer laatste seizoen Las Chicas del Cable verschenen

Netflix heeft de trailer gelanceerd van het laatste seizoen van Las Chicas Del Cable. Het eerste deel van het slotseizoen verschijnt op 14 februari online op Netflix. In de laatste afleveringen gaan we zien dat Marga, Lidia, Carlota en Óscar een beter beeld krijgen van hun lotsbestemming.


Soundtrack al na één seizoen geannuleerd

Het is over en uit voor Soundtrack. De verwachtingen waren voorafgaand aan de reeks hoog, maar nu is toch besloten dat het al na één seizoen klaar is voor de musical dramaserie. Het eerste seizoen is sinds 18 december 2019 te bekijken op Netflix.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?