Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Fargo • Ted Bundy • Big Mouth

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Fargo seizoen 4 pas in 2020

Het vierde seizoen van Fargo laat nog een tijdje op zich wachten. Op Netflix zijn drie seizoenen te bekijken van de FX-serie, maar een vierde komt daar niet snel bij. John Landgraf, de CEO van het netwerk, verwacht dat Fargo pas volgende winter in productie gaat. We hoeven Fargo seizoen 4 dan ook zeker niet eerder dan 2020 te verwachten.


Brie Larson maakt film over seksisme

Brie Larson gaat voor Netflix aan de slag met twee films. Een daarvan verschijnt al op 5 april bij de streamingdienst en heet Unicorn Store. Nu is echter ook het onderwerp van de tweede film bekend. De actrice, die binnenkort te zien is als Captain Marvel werkt aan Lady Business, een film die gaat over twee vrouwen die een startup starten. Om serieus genomen te worden, bedenken ze echter een mannelijke co-founder en dat leidt tot veel meer succes.


Travelers stopt na drie seizoenen

Het is klaar voor Travelers. De tijdreizigers keren niet meer terug voor een vierde seizoen bij Netflix. De Sci-Fi serie werd eerder al geannuleerd door Showcase, maar toen besloot Netflix om alsnog een derde seizoen te maken. Nu is het echter echt klaar voor Travelers.


Netflix haalt rechten voor Ted Bundy film binnen

Netflix heeft de rechten voor een film over Ted Bundy bemachtigd. De documentaire over de seriemoordenaar is een groot succes bij Netflix en nu volgt er meer. Joe Berlinger, die al betrokken was bij de documentaire, is ook betrokken bij de film. De streamingdienst telt naar verluidt negen miljoen euro neer voor de rechten van Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile. Zac Efron kruipt voor de film in de huid van Bundy. Het verhaal over de moorden wordt echter verteld vanuit het oogpunt van zijn vriendin. Die rol wordt gespeeld door Lily Collins.


Big Mouth krijgt Valentijnsspecial op Netflix

Big Mouth krijgt een Valentijnsspecial op Netflix. Op 8 februari kunnen we bij de streamingdienst aan de slag met My Furry Valentine. De Valentijnsspecial is gemaakt met een knipoog naar When Harry Met Sally. Hieronder bekijk je alvast de eerste beelden.


Netflix toont eerste beelden van Zweedse crimeserie Quicksand

Netflix heeft de eerste beelden naar buiten gebracht van Quicksand. Het wordt de eerste Zweedse crimeserie van de hand van Netflix. Het eerste seizoen van Quicksand wordt op 5 april op Netflix verwacht en is gebaseerd op het gelijknamige boek van Malin Persson Giolito.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: