Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 365 DNI / Toy Boy • Golden Globes • Bridgerton

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

365 DNI-acteur Michele Morrone verovert rol in Toy Boy

Michele Morrone heeft een rol te pakken in het tweede seizoen van de populaire Spaanse serie Toy Boy. De Italiaanse acteur, bekend geworden vanwege zijn rol in de Poolse film 365 DNI, lijkt in de huid te kruip van El Turco. Naast Morrone is ook Federica Sabatini binnengehaald voor het tweede seizoen.


Netflix veelvuldig genomineerd bij Golden Globes

Netlfix maakt dit jaar opnieuw veel kansen op de nodige Golden Globes. De streamingdienst is koploper op zowel het gebied van films als series. In de categorie films kan Netflix rekenen op 22 nominaties met onder meer Mank, The Trial of the Chicago 7 en The Prom. In de categorie series zijn er twintig nominaties gevallen met kansen voor onder meer The Crown, Ozark, Emily in Paris en The Queen’s Gambit.


Razendsnelle verlengingen Riverdale, The Flash en Dynasty

The CW laat er dit jaar geen gras over groeien. De Amerikaanse zender is toch altijd al snel met het verlengen van series, nu zijn ze amper begonnen aan de huidige seizoenen of er zijn al nieuwe reeksen aangekondigd.


Bridgerton-personages toegevoegd als profielafbeeldingen

Netflix heeft het mogelijk gemaakt om jouw profiel op de streamingdienst op te fleuren met één van de personages uit de populaire serie Bridgerton. Of je nu kiest voor een van de Bridgerton-broers of -zussen, of dat je gaat voor de Duke himself, het is allemaal mogelijk. Hieronder zie je de opties.


Keert Berlin in La Casa de Papel seizoen 5 dan toch levend terug?

Verrassend nieuws in aanloop naar de release van het vijfde seizoen van La Casa de Papel. De Spaanse hitserie keert binnenkort nog één keer terug voor een slotseizoen en nu lijkt één van de grote sterren uit de serie toch nog te leven. Berlin heeft de geruchten zelf de wereld in geholpen door middel van een post op Instagram.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?