Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: 13 Reasons Why • To All The Boys • The Letter for the King

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Nieuw castlid bekend voor 13 Reasons Why seizoen 4

De cast voor het slotseizoen van 13 Reasons Why wordt uitgebreid met een nieuw gezicht. Natalie Lander, bekend van The Middle, heeft een rol te pakken in het vierde seizoen van de reeks. Natalie Lander vertolkt de rol van Amanda en maakt in de tweede aflevering van seizoen 4 haar debuut.


Soundtrack verschenen voor To All The Boys: P.S. I Still Love You

De tracklist voor To All The Boys: P.S. I Still Love You is bekend. De film die op 12 februari wordt toegevoegd aan het aanbod van Netflix krijgt een eigen soundtrack bestaande uit vijftien liedjes. De tracklist wordt op 7 februari vrijgegeven door middel van een Spotify lijst. De complete tracklist is alvast te bekijken.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 5

De tien meest populaire titels van deze week zijn bekend. You is niet langer de nummer één wat betreft meest populaire titels op Netflix. De serie met Joe Goldberg heeft het wekenlang vol gehouden, maar moet nu toch Sex Education voor zich dulden.


Netflix lanceert eerste beelden van The Letter for the King

Netflix heeft de eerste foto’s gelanceerd van de verfilming van het boek van Tonke Dragt. Onder de naam The Letter for the King, ook wel bekend als De Brief voor de Koning, kunnen we binnenkort aan de slag met een gloednieuwe film. De eerste foto’s zijn hieronder te bekijken en geven alvast een blik van wat we mogen verwachten.

The Letter for the King Netflix (3)


Live-action serie over One Piece komt naar Netflix

Netflix heeft groen licht gegeven voor een live-action serie van One Piece. Nog altijd is de manga één van de bestverkochte manga’s ooit. Binnenkort mogen we ook een live-action serie verwachten die afkomstig is van Netflix en Tomorrow Studios. Laatstgenoemde werkte eerder ook al aan Cowboy Bebop. In One Piece volgen we de avonturen van een jonge man genaamd Monkey D. Luffy.


Deze films en series komen in februari op Netflix

De eerste dagen van februari gaan vliegend van start met een overload aan nieuwe content op 1 februari. Ook daarna zal Netflix in de kortste maand van het jaar flink wat films, series en documentaires toevoegen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?