Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bridgerton • Jennifer Lopez • Sonic the Hedgehog

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Bridgerton was er bijna nooit geweest

Het had niet veel gescheeld of Bridgerton was nooit een Netflix-serie geworden. Julia Quinn, de schrijfster van de boeken, heeft zich erover uitgelaten. “Hoe ik het begrijp, raakten de boeken van Shonda op tijdens een vakantie en kwam ze er toen één van mij tegen. Het is gek om te denken dat mijn leven voor altijd is veranderd omdat Shonda niet genoeg leesmateriaal meenam voor vakantie. Maar dat is wel wat er gebeurde.”


Jennifer Lopez in nieuwe Netflix-film The Mother

Jennifer Lopez heeft een rol te pakken in een nieuwe Netflix-film. De zangeres alias actrice gaat ook aan de slag als producent. Ze krijgt de rol van een dodelijke sluipmoordenaar. Ze doet er alles aan om haar dochter te beschermen. Niki Caro, recent verantwoordelijk voor Mulan, voert gesprekken om als regisseur aan de slag te gaan.


The Crown en Bridgerton in de clinch om opnameplekken

Netflix loopt tegen grote problemen op nu Bridgerton net als The Crown een groot succes is geworden op Netflix. Sinds zijn release met Kerstmis groeide Bridgerton uit tot een ware hit. Nu blijkt dat dat succes ook een keerzijde heeft. Het is namelijk een flinke uitdaging om opnameplekken te vinden. Nu voor beide series een nieuw seizoen op de rol staat, wordt het een flinke puzzel om dat in goede banen te leiden zonder dat de series vertraging oplopen.


Sonic the Hedgehog krijgt eigen serie

Sonic the Hedgehog wordt een serie op Netflix. Vanaf 2022 kunnen we op de streamingdienst aan de slag met 24 afleveringen over de blauwe egel. Dominique Bazay, de regisseur van de serie, wordt verantwoordelijk voor de serie. “Sonic is een geliefd personage en heeft een speciale plaats in ieders hart, ook in het mijne. Ik heb als kind vele uren met de ‘Blue Blur’ (de bijnaam van Sonic the Hedgehog, red.) doorgebracht en het is een voorrecht om dit personage, dat iedereen kent en liefheeft, samen met Netflix mee te mogen nemen op een gloednieuw avontuur. Het wordt een avontuur waarvan trouwe fans en gloednieuwe fans van over de hele wereld kunnen genieten.”


Verwijderalarm: Fast & Furious crasht en Crossing Lines

Het Netflix Verwijderalarm is dit keer vooral gevuld met films en kinderseries. Er staat voor eind februari wel één veelbesproken serie op de lijst, namelijk Weissensee. Hiervan wordt van de drie seizoenen afscheid genomen op 28 februari.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?