Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sex Education • Titmouse • Riverdale

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Sex Education seizoen 2 had ook ander einde klaar liggen

Netflix lanceerde recent het tweede seizoen van Sex Education. We zagen hoe de serie eindigde met een frustrerende miscommunicatie tussen Maeve en Otis. Ze hadden bijna de kans om het goed te maken, maar dat gebeurde niet. In het alternatieve einde dat regisseur Ben Taylor ook klaar had liggen, werd een gelukkiger einde gepresenteerd.


Netflix tekent exclusieve deal met animatiestudio Titmouse

Netflix breidt zijn relatie met animatiestudio Titmouse verder uit. De twee werkten al samen voor onder meer Big Mouth en het aanstaande The Mindight Gospel, maar er is meer onderweg. Titmouse gaat in de komende jaren meerdere animatieseries voor volwassenen produceren voor de streamingdienst.


Netflix doet gooi naar overname James Bond-studio

Netflix slaat mogelijk een gigantische slag. De streamingdienst is in de race om de James Bond-studio over te nemen. Daarbij krijgt het echter wel concurrentie van Apple, dat het vizier ook gericht heeft op Metro-Goldwyn-Mayer (MGM).


Thema nieuwe musicalaflevering Riverdale bekend

Netflix heeft het thema van de nieuwe musicalaflevering bekendgemaakt. De aflevering draait om Hedwig and the Angry Inch. De episode wordt op 8 april uitgezonden bij The CW en verschijnt een dag later op Netflix. De makers hebben voor Hedwig gekozen toen ze erachter kwamen dat Stephen Trask fan is van Riverdale. Daarbij is Hedwig ook nog eens de favoriete musical van Cole Sprouse (Jughead).


Productie Peaky Blinders seizoen 6 begonnen

De productie voor Peaky Blinders seizoen 6 is eindelijk van start gegaan. Lange tijd zag het ernaar uit dat we lang moesten wachten op de komst van het zesde seizoen, maar nu is bekend geworden dat de productie toch van start is gegaan. Het nieuws werd bekend gemaakt door regisseur Anthony Byrne, die eerder al verantwoordelijk was voor de regie van seizoen 5.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?