Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Roma • Kimmy Schmidt • Supergirl

The Flash Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Heeft Netflix opvolger Roma binnen?

Heeft Netflix de opvolger van Roma binnen? Die Netflix film deed tijdens de Oscar-nominaties uitstekende zaken. Mogelijk heeft Netflix nu zijn opvolger binnen nu de streamingdienst erin geslaagd is om Hillbilly Elegy binnen te halen. Ron Howard is de regisseur van de film, terwijl Vaneesa Taylor (bekend van The Shape of Water) verantwoordelijk is voor het script. Overwogen wordt om Hillbilly Elegy net als bij Roma eerst in de bioscoop te laten draaien, voordat de film naar Netflix komt.


Afsluitende film Kimmy Schmidt nog niet uitgesloten

Een afsluitende film van Unbreakable Kimmy Schmidt blijft een optie. De serie is nu weliswaar klaar na vier seizoenen, maar dat betekent niet dat het verhaal helemaal klaar is. Makers Tina Fey en Robert Carlock moeten van Netflix terughoudend zijn over een potentiële film, maar volgens hun gesprek met The Hollywood Reporter valt nog niets uit te sluiten. “We geloven dat we nog meer verhalen te vertellen hebben, hopelijk komt er spoedig een bekendmaking.”


Haunting of Hill House-actrice in You seizoen 2

De makers van You hebben een actrice van Haunting of Hill House binnen gehengeld. In het tweede seizoen van You is een hoofdrol weggelegd voor Victoria Pedretti. Zij kruipt in de huid van Love Quinn. In tegenstelling tot Beck heeft Love niets met social media. Toch ontstaat er een speciale band met Joe Goldberg.


Jon Cryer van Two and a Half Men naar Supergirl

Jon Cryer heeft een rol te pakken in Supergirl. De acteur leerden we kennen als Alan Harper uit two and an Half Man, maar binnenkort zien we hem als Lex Luthor in Supergirl. Hij speelt de broer van Lena Luthor, een personage die al meerdere keren werd aangehaald maar nog niet eerder geïntroduceerd werd in de serie.


The Flash meest populaire superheld

The Flash is uit een analyse van Screen Rant naar voren gekomen als meest populaire superheld. In samenwerking met Parrot Analytics is de website aan de slag gegaan met een top 20 meest populaire superheldenfilms. Naast The Flash staan ook Titans, Supergirl, Arrow en Agents of S.H.I.E.L.D in de top vijf. Van Titans is afgelopen week ook bekend geworden dat er een tweede seizoen komt op Netflix.


Details slotseizoen Orange is the New Black bekend

De eerste details van het slotseizoen van Orange is the New Black zijn bekend. Kate Mulgrew (Red) en Dascha Polanco (Daya) hebben in een interview aangegeven dat er voor hun personages geen happy end komt. Ook vertelden ze over hun plannen voor een spin-off.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: