Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Bridgerton • The Witcher • Pretend It’s A City

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Vervolg voor Bridgerton op komst bij Netflix?

De nieuwe romantische dramaserie Bridgerton houdt de gemoederen flink bezig. De serie speelt zich af in de high society en laat zien hoe de jongeren op zoek zijn naar geluk in de liefde. Fans lijken zich op te mogen maken voor een vervolg. Hoofdrolspeelster Nicola Coughlan verklapte aan Variety: “We hopen allemaal enorm dat de serie wordt verlengd! Het was enorm leuk om Bridgerton te maken en de reacties zijn overweldigend. Totdat Netflix officieel iets bekendmaakt weten we helaas niets helemaal zeker… Als het tweede seizoen er komt, dan zal het waarschijnlijk net als het tweede boek om Anthony Bridgerton draaien. Dat lijkt me geweldig omdat Anthony zo’n ander mens is dan Daphne.”


De bloopers van The Witcher op een rijtje

Het eerste seizoen van The Witcher was een groot succes op Netflix, maar achter de schermen ging echt niet alles even goed. Netflix heeft nu op YouTube een vidoe gedeeld waarin we worden meegenomen naar de monsterlijke bloopers uit het eerste seizoen van de reeks.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 53

Tiny Pretty Things heeft zijn eerste plek in de lijst met meest populaire titels alweer af moeten staan. De serie heeft zijn eerste plek af moeten staan aan Bridgerton. De romantische dramaserie is nu al door veel Netflix-abonnees in de harten gesloten.


Martin Scorsese kondigt Pretend It’s A City aan

Martin Scorsese heeft een nieuwe Netflix Original aangekondigd. Vanaf 8 januari kunnen we op Netflix aan de slag met de miniserie Pretend It’s A City. Daarin staat een zwerftocht door New York centraal met de fascinerende ideeën van de ironische schrijfster en vertelster Fran Lebowitz.


Rechten The Big Bang Theory verlengd; Friends blijft ook in 2021

Het Netflix Verwijderalarm is de laatste tijd een flinke domper, toch is de schade zich aan het beperken. Vlak voor het verstrijken van de deadline zijn de rechten van The Big Bang Theory verlengd. Daarnaast is er nog meer goed serienieuws te melden.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?