Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Outer Banks • Carole Baskin • The Laundromat

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Geruchten omtrent annuleren Outer Banks ontkend

De laatste dagen verschenen op verschillende sites berichten dat Outer Banks dan toch geannuleerd zou zijn. Dat blijkt echter niet te kloppen, zo laat acteur Chase Stokes weten: “We zijn okay, maak je geen zorgen.” Waar de geruchten precies vandaan komen, is onduidelijk. Het lijkt te maken te hebben met een zaak die is aangespannen tegen de makers van Outer Banks door een schrijver die een verhaal heeft geschreven dat zich afspeelt in Outer Banks. Ondertussen is de productie van Outer Banks seizoen 2 echter nog in volle gang.


Carole Baskin (Tiger King) gaat voor eigen serie

Carole Baskin is bekend geworden door de Netflix-serie Tiger King. Nu hoopt ze binnenkort een eigen serie te krijgen. “Ik ben momenteel druk bezig met het voeren van onderhandelingen met betrekking tot een tv-serie. De serie zou volledig draaien om de mishandeling van de grote katachtigen waarvoor we alles in het werk stellen om het een halt toe te roepen. Bovendien zal ook het schrijven van mijn memoires uitgebreid aan bod komen.”


Verwijderalarm: 51 films en series geschrapt op twee slotdagen 2020

De laatste dagen van 2020 doen flink pijn op Netflix. Er gaan heel veel films en series verdwijnen uit de catalogus. Op dinsdag gaan er al 44 films worden verwijderd, in dit Verwijderalarm nog eens 51 films en series die op 30 en 31 december gaan verdwijnen.


Netflix wint rechtszaak om film The Laundromat

Netflix is door een rechter in Californië in het gelijk gesteld met betrekking tot de film The Laundromat. De streamingdienst werd aangeklaagd vanwege laster bij het produceren van de film. De twee advocaten Jurgen Mossack en Ramon Foseca waren van mening dat zij in de film zwart werden gemaakt. Volgens de rechter doet de film echter niet meer dan suggereren dat hun offshore accounts zijn gebruikt voor criminele activiteiten. Dat is volgens de rechter ook niet per se onwaar.


Voorlopig geen opvolger voor The Haunting of Hill House en Bly Manor

Fans van The Haunting hoeven op korte termijn geen opvolger van The Haunting of Hill House en Bly Manor te verwachten. The Haunting of Hill House werd al razendsnel vernieuwd voor een tweede seizoen onder de naam The Haunting of Bly Manor. Daar lijkt het voor nu echter even bij te blijven.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?