Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Overleden Netflix-producent • Aggretsuko • The Witcher

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Netflix-producer plots overleden, collega verdacht

Bizar nieuws vanuit China. Lin Qi, oprichter van het Chinese videogame-bedrijf Yoozoo, was de afgelopen tijd nauw betrokken als producent bij The Three-Body Problem. Nu is hij echter plotseling overleden en daar wordt één van zijn collega’s van verdacht. Zo zou tijdens de productie een vete zijn ontstaan met een collega. Die collega wordt er nu van verdacht gif in een kopje thee van Yoozoo gedaan te hebben.


Aggretsuko vernieuwd voor vierde seizoen

Aggretsuko keert binnenkort terug voor een vierde seizoen. Een releasedatum is nog niet bekend, maar Netflix maakte vlak voor Kerstmis bekend dat de animatieserie terugkeert voor een vervolg. In seizoen 4 mogen we romantiek, rock en rage verwachten.


Deze films en series komen in januari op Netflix

Het jaar 2021 gaat komende week alweer los en de start is op Netflix fantastisch. Zoals altijd is het op 1 januari vuurwerk met nu al minimaal 31 nieuwe films en series. Dat is lang niet alles dat we in de eerste weken van januari mogen verwachten. Een overzicht.


Nieuwe animefilm The Witcher voorzien van teaser

Het eerste seizoen van The Witcher is een groot succes geworden op Netflix. Mede door het grote succes mogen we ons opmaken voor een animefilm rondom The Witcher. Daarin worden we meegenomen naar de tijd ver voordat Vesemir de mentor werd van Geralt. Met onderstaande video werd alvast een korte teaser gedeeld.


Extra Verwijderalarm: 44 films worden dinsdag geschrapt

Het Netflix Verwijderalarm van de laatste dagen van 2020 wordt met de dag heftiger. Aangezien er dinsdag 29 december, normaal gesproken de dag dat we een Verwijderalarm brengen, al liefst 44 films worden verwijderd, komen we met een Extra Verwijderalarm.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?