Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Riverdale • The Innocent Man • Alice in Borderland

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Zwangerschap Vanessa Morgan ook in Riverdale verwerkt

De zwangerschap van Vanessa Morgan is ook verwerkt in het vijfde seizoen van Riverdale. De actrice maakte afgelopen zomer bekend dat ze in blijde verwachting is van een jongetje en ook in Riverdale gaat haar zwangerschap niet ongemerkt voorbij. “Zo ontzettend dankbaar dat de showrunner en producers zo meegaand zijn en mijn zwangerschap een onderdeel in de serie hebben gegeven. Ik ben zo trots op mijn lichaam dat ik met bijna negen maanden zwangerschap nog steeds kan werken. Maar nu is het écht tijd om mijn baby te krijgen.” Seizoen 5 begint op 21 januari op Netflx met wekelijkse afleveringen.


Hoofdrolspeler The Innocent Man spoedig op vrije voeten

Thomas Ward leerden we kennen in The Innocent Man. Nu is duidelijk geworden dat de hoofdrolspeler uit de Netflix-documentaire op korte termijn op vrije voeten lijkt te komen. In The Innocent Man zagen we hoe Ward drie decennia geleden veroordeeld werd voor betrokkenheid bij het ontvoeren en de dood van Donna Denice Haraway. Hij heeft zelf echter altijd ontkend en is nu vrijgesproken.


A California Chistmas krijgt een vervolg

Netflix heeft met kerstfilms inmiddels aardig de smaak te pakken. Nu hebben we ook de eerste kerstfilm van dit jaar begroet die kan rekenen op een vervolg. A California Christmas is namelijk vernieuwd voor een tweede deel.


Tweede seizoen voor Alice in Borderland besteld

Goed nieuws voor de fans van Alice in Borderland. De Japanse thrillerserie is al razendsnel vernieuwd voor een tweede seizoen. Dat gebeurde nog geen twee weken na de release van het eerste seizoen op Netflix. Het eerste deel van de live-action serie werd goed ontvangen en kon zelfs op een 7,9 rekenen op IMDb.


Dit zijn de 10 meest populaire titels op Netflix in week 52

De nummer één in de lijst met meest populaire titels op Netflix wisselt de laatste weken veelvuldig. Ook El Desorden Que Dejas kon de koppositie niet lang behouden. In week 52 is het Tiny Pretty Things dat de eerste plek heeft veroverd.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?