Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Sweet Girl • The Witcher • Klaus

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Marisa Tomei in cast Sweet Girl met Jason Momoa

Marisa Tomei heeft net als Jason Momoa een rol in de nieuwe Netflix-film Sweet Girl. De thrillerfilm laat zien hoe Momoa een verslagen echtgenoot speelt. Hij zet alles op alles om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor de moord op zijn vrouw, terwijl hij ondertussen moet beschermen wat hij nog over heeft: zijn dochter. Een releasedatum voor de film is nog niet bekend.


Netflix bestelt docuserie over cheerleader team

Last Chance U groeide in de afgelopen jaren uit tot één van de indrukwekkende series van Netflix. Daar komt binnenkort een nieuwe titel bij, want de maker van die reeks gaat aan de slag met een nieuwe documentaire. In Cheer volgen we een cheerleader team van Navarro College. De serie bestaat uit zes afleveringen.


Wat vind jij de beste titels op Netflix in december

De laatste maand van 2019 brengt uiteraard weer onze maandelijkse vraag: Wat vind jij de beste nieuwe titels die op Netflix zijn verschenen? Ditmaal dus voor december. Een moeilijke keuze, want deze maand verscheen heel wat moois op Netflix.


Verhaal The Witcher seizoen 2 veel meer gefocust

Alhoewel het eerste seizoen van The Witcher nog maar net te bekijken is op Netflix, is al duidelijk dat de serie ook voorzien gaat worden van een tweede seizoen. Showrunner Lauren Schmidt Hissrich weet al waar hij naartoe wil met het tweede deel. Zo werd seizoen 1 gebruikt om verhalen te vertellen die het publiek jarenlang kunnen boeien. “Dan wordt het verhaal veel meer gefocust. Er zit een sterke drive in het verhaal, omdat alle relaties die we opbouwen in het eerste seizoen eindelijk tot uiting komen in het tweede seizoen.”


Geen tweede deel voor kerstfilms Klaus

De kerstfilm van dit jaar op Netflix is misschien wel Klaus geworden. Een tweede deel hoeven we echter niet te verwachten van deze animatiefilm. “Absoluut niet”, liet regisseur Sergio Pablos duidelijk merken. Hij benadrukt dat hij de kerstgedachte in stand wil houden, maar dat hij ook aan de slag wilde met een eigen verhaal over de Kerstman. “We wilden ervoor zorgen dat we niet zouden botsen met je eigen kerstervaring, maar een verklaring bieden van hoe we hier zijn gekomen.” Wel wil Pablos zich gaan focussen op het vinden van een nieuw, geweldig verhaal.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?