Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Goed nieuws voor Outer Banks fans, bewuste fout in Don’t Look Up

Netflix heeft goed nieuws voor de fans van Outer Banks. De opnames van het derde seizoen gaan namelijk begin volgend jaar van start. Ondertussen blijkt de maker van Don’t Look Up bewust een foutje in de film te hebben gemaakt en verrast Netflix ons met de release van Cheer seizoen 2.

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Goed nieuws voor Outer Banks fans

De opnames van Outer Banks seizoen 3 staan ingepland. Vanaf 16 februari 2022 tot en met 19 augustus 2022 zullen de opnames van het derde seizoen van de serie plaatsvinden. Daarna is het wachten tot seizoen 3 op Netflix verschijnt. Tussen de opnames van seizoen 2 en de release van seizoen 2 zat een periode van ongeveer drie maanden. Mocht dat ook bij seizoen 3 gebeuren, kunnen we ergens eind 2022 al aan de slag met Outer Banks seizoen 3.


Producent liet bewust een fout in Don’t Look Up

Een oplettende kijker heeft een foutje opgemerkt in de nieuwe film Don’t Look Up. Althans, het lijkt op een foutje. Rond 1 uur 30 zijn achter Jennifer Lawrence en Timothee Chalament een aantal crewleden te zien, inclusief hun mondkapje. Volgens de maker is dat beeld er bewust ingelaten. “Zo wilden we de gekke filmervaring tonen.”


Emily in Paris-maker over seizoen 2 cliffhanger: “Duivels dilemma”

Het tweede seizoen van Emily in Paris verscheen afgelopen woensdag online op Netflix. De finale-aflevering laat ons achter met een gigantische cliffhanger. De grote vraag is dan ook: blijft Emily in Parijs of kiest ze ervoor om terug te keren naar haar oude leven? TV Line ging het gesprek aan met showrunner Darren Star over de finale-aflevering en het derde seizoen.


Netflix verrast met Cheer seizoen 2

Netflix heeft een tweede seizoen van Cheer naar zijn streamingdienst gehaald. Vanaf 12 januari kunnen we aan de slag met Cheer seizoen 2 op de streamingdienst. Daarmee hebben fans wel lang moeten wachten op een nieuw seizoen. Het eerste seizoen verscheen tenslotte begin 2020 op Netflix.


Deze films en series komen in januari 2022 op Netflix

Op de laatste dag van 2021 gaan er veel films en series verdwijnen van Netflix, daar tegenover staat dat er in januari gelijk ook veel nieuwe titels worden toegevoegd. Eén van de highlights daarbij is After Life. Het derde seizoen van de zwarte komedie van Ricky Gervais is ook het laatste seizoen.


Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?