Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Undercover • Elite • Enola Holmes

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Opnames Undercover mogelijk in gevaar door Tom Waes

Het is nog maar de vraag in hoeverre de opnames van Undercover op tijd kunnen worden hervat. De groep moet op 22 januari weer bij één komen om verder te gaan met de opnames van seizoen 3. Hoofdrolspeler Tom Waes besloot zich na het eerste deel van de opnames echter te laten opereren. Hij onderging op 17 december een operatie aan zijn kruisbanden. Tot die tijd liep hij met een brace rond om de pijn te onderdrukken. Het is nu de hoop dat Waes op tijd hersteld is om op 22 januari op de set te verschijnen. Ondertussen mag hij door de operatie overigens ook nog eens zes maanden niet sporten. Het is maar de vraag of dat gevolgen gaat hebben voor zijn rol in Undercover.


Opnames Elite seizoen 4 volledig afgerond

De Spaanse hitserie Elite keert in de toekomst terug voor een vierde seizoen. Inmiddels is duidelijk dat de opnames van seizoen 4 inmiddels volledig zijn afgerond. In seizoen 4 krijgen we deels te maken met een nieuwe cast. Onderstaande foto’s laten alvast iets zien van wat we mogen verwachten. Een releasedatum is nog niet bekend.


Voorlaatste seizoen Supergirl in januari op Netflix

Het vijfde seizoen van Supergirl zal op 1 januari 2021 worden gelanceerd op Netflix. Deze datum komt niet als een verrassing, want het is namelijk exact een jaar na de start van het vierde seizoen. Deze kwam namelijk op de eerste dag van 2020 op Netflix.


Netflix schikt in zaak omtrent Enola Holmes

Netflix heeft eindelijk maar toch een akkoord bereikt met de erfgenamen van Arthur Conan Doyle. Zij klaagden Netflix aan omdat zij auteursrechten zouden hebben geschonden met de film Enola Holmes. Daarmee is de zaak nu opgelost, al is het niet bekend voor welk bedrag er geschikt is.


Verwijderalarm: Forse lijst blijft onverminderd groot

Op dit moment staan er 28 films en series in het Netflix Verwijderalarm. De komende dagen zullen een aantal films vertrekken, daarna is het woord aan de series. Al is er inmiddels wel een vraagteken gekomen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?