Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Making a Murderer • Team Movistar • Groene Eieren met Ham

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Geen gratieverzoek voor Dassey uit Making a Murderer

Brendan Dassey heeft slecht nieuws te horen gekregen. Dassey, bekend uit de zaak uit Making a Murderer, zit sinds zijn zestiende vast voor betrokkenheid bij de verkrachting en moord op fotografe Teresa Halbach. Onlangs deed zijn team een gratieverzoek in de hoop Dassey vrij te krijgen.

De zwakbegaafde man zou tenslotte gedwongen zijn tot zijn bekentenis. Het gratieverzoek is inmiddels afgewezen, ondanks dat er tienduizenden handtekeningen zijn verzameld tijdens een petitie voor de nu dertigjarige Dassey. Het verzoek is afgewezen omdat Dassey nog niet lang genoeg vastzit en omdat hij zich nooit heeft geregistreerd als misbruiker.


Netflix werkt aan documentaire over Team Movistar

Netflix heeft een nieuwe documentaire aangekondigd met betrekking tot Team Movistar. Het Spaanse wielerteam geeft in de documentaire een kijkje achter de schermen. De zesdelige serie wordt in 2020 toegevoegd aan het aanbod van Netflix en volgt de verrichtingen van het team uit 2019.


Queen of the South seizoen 3 op Nieuwjaarsdag naar Netflix

Netflix heeft bekendgemaakt dat we op 1 januari aan de slag kunnen met nieuwe afleveringen van Queen of the South. Het derde seizoen van de reeks verschijnt op Nieuwjaarsdag in één keer online bij de streamingdienst. Daarmee houdt Netflix vast aan het ritme dat we verwacht hadden.


Nieuw seizoen Groene Eieren met Ham besteld

Netflix heeft een tweede seizoen besteld van Groene Eieren met Ham. Onder de naam ‘The Second Serving’ mogen we tien afleveringen van Groene Eieren met Ham verwachten. We gana zien hoe de hoofdpersonen de wereld rondgaan en uit hun comfortzone stappen. Ze komen voor een conflict te staan.


25 Beste en leukste Kerstfilms op Netflix

De kerstdagen staan voor de deur en er iets niets leukers om alvast in de stemming te komen met een kerstfilm. We hebben dan ook de beste en leukste kerstfilms op Netflix voor je op een rij gezet. Met onder meer de gloednieuwe kerstfilm Klaus.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?