Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Teen Wolf • Jennifer Lopez • Hoops

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Keert Teen Wolf terug voor zevende seizoen?

De laatste weken laaiden de geruchten op rondom een zevende seizoen van Teen Wolf. Een YouTube-account deelde zelfs een trailer van een seizoen 7 van de serie. Het account, dat zichzelf voordoet als MTV, is echter nep. Een zevende seizoen staat niet op de planning nadat de reeks is geannuleerd door MTV. Recent sprak ook Jeff Davis zich al uit over een mogelijk zevende seizoen van Teen Wolf. Daaruit werd duidelijk dat dat niet op het programma staat.


Jennifer Lopez speelt FBI-agent in nieuwe Netflix-film

Jennifer Lopez gaat voor Netflix aan de slag met een nieuwe film. De zangeres speelt niet alleen de hoofdrol in de film, maar gaat ook een belangrijke rol spelen achter de schermen als producent. De film wordt een verfilming van het boek The Cipher. Lopez is verantwoordelijk voor de rol van FBI-agent Nina Guerrera die de pijlen richt op een seriemoordenaar.


Locke & Key nu al vernieuwd voor derde seizoen

Bijzonder nieuws vanuit Netflix omtrent Locke & Key. Nog voordat het tweede seizoen van de serie is gelanceerd, is al duidelijk dat er ook een derde seizoen komt. Dat werd bekendgemaakt door middel van een post op Twitter waarbij de hele cast van Locke & Key betrokken was.


Hoops al na één seizoen gecanceld door Netflix

Hoops hoeft niet te rekenen op een tweede seizoen. Variety heeft ontdekt dat de serie al na één seizoen gecanceld is door Netflix. Het eerste seizoen van de serie werd op 21 augustus toegevoegd aan het aanbod van Netflix. Blijkbaar is dat seizoen niet goed genoeg ontvangen om ook een vervolg te bestellen.


Netflix bestelt Virgin River seizoen 3: nieuwe castleden bekend

Netflix heeft bevestigd dat er inderdaad een derde seizoen komt van Virgin River. De opnames van seizoen 3 van de romantische dramaserie zouden eerder dit jaar al hebben plaatsgevonden en nu heeft Netflix het nieuws ook officieel bevestigd. Dat betekent dat we in seizoen 3 antwoord gaan krijgen op de cliffhangers waar we mee achterbleven in seizoen 2.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?