Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: The Christmas Chronicles • Aaron Hernandez • Lucifer

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Fast & Furious-acteur in The Christmas Chronicles 2

Netflix maakte onlangs bekend dat The Christmas Chronicles een vervolg krijgt op Netflix. In het tweede deel blijkt nu ook een rol weggelegd voor Tyrese Gibson. De acteur is bekend van de Fast & Furious-films, maar kan nu ook op een andere manier naam maken. In de nieuwe film krijgt de moeder van de kinderen een nieuwe vriend. Dat wordt Gibson. The Christmas Chronicles 2 wordt in 2020 op Netflix verwacht.


Documentaire over Aaron Hernandez naar Netflix

Netflix werkt aan een documentaire over Aaron Hernandez. In de documentaire Killer Inside: The Mind of Aaron Hernandez worden we in drie afleveringen meegenomen naar zijn verhaal. Hij speelde in het verleden voor New England Patriots, was één van de beste spelers in de NFL totdat hij werd opgepakt wegens moord. Later pleegde hij zelfmoord in zijn cel.


Netflix bevestigt: Virgin River seizoen 2 besteld

Goed nieuws voor de fans van Virgin River. De romantische dramaserie werd eerder deze maand toegevoegd aan het aanbod en het duurde niet lang voordat fans massaal verliefd werden op de reeks. Nu is bekend geworden dat er officieel een tweede seizoen is besteld.


Conventies voor Stranger Things en Lucifer

Stranger Things en Lucifer krijgen volgend jaar een eigen conventie. De eerste conventie op het programma is die van Stranger Things. Het gaat om StrangerCon, een conventie die in de Verenigde Staten plaatsvindt op 4 en 5 april. Later in het jaar vinden in de USA ook nog twee andere StrangerCon evenementen plaats. Ook Lucifer krijgt een conventie waarin fans afscheid kunnen nemen van de reeks. Die conventie vindt plaats op 2 en 3 mei in Chicago.


Vijfde en tevens laatste seizoen voor Van Helsing

Van Helsing wordt voorzien van een vijfde seizoen, maar daarmee wordt de reeks ook afgesloten. Dat nieuws is bekendgemaakt nadat de finale-aflevering van het vierde seizoen van de vampieren dramaserie is uitgezonden bij Syfy. Na seizoen 4 mogen we nog één keer aan de slag met een nieuw seizoen.

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities:

Het laatste nieuws en het nieuwste aanbod van Netflix iedere week in je mailbox?

Krijg jij onze nieuwsbrief al?