Nieuwsflits

Netflix Nieuwsflits: Peter Kavinsky • Z Nation • Stranger Things

Peter Kavinsky Netflix

Wekelijks verschijnt er veel nieuws over Netflix. Om je een snel overzicht te geven brengen we iedere week de Netflix Nieuwsflits. Binnen een paar minuten ben je op de hoogte van al het nieuws over nieuwe films, series, documentaires, gadgets, apps, updates of andere zaken die te maken hebben met de streamingdienst.

Z Nation stopt na vijf seizoenen; prequel op Netflix

Z Nation zal na vijf seizoenen gaan stoppen. Op Netflix zijn de eerste drie seizoenen al te zien en daar zullen dus nog twee seizoenen bij gaan komen. Helemaal klaar is het verhaal overigens niet, want er is door Netflix een prequel besteld genaamd Black Summer. Het eerste seizoen hiervan zal bestaan uit acht afleveringen.


Serie over hulptroepen Sherlock Holmes

The Irregulars wordt een nieuwe serie van Netflix gebaseerd op de verhalen over Sherlock Holmes. In de boeken van Sir Arthur Conan Doyle kreeg de slimme detective altijd hulp van kinderen uit een straatbende. Zij spelen in de nieuwe serie een hoofdrol.


Cast Spinning Out loopt vol

De hoofdrol in Spanning Out werd vorige week vergeven aan Willow Shields, bekend van de Hunger Games. Nu krijgt ook de rest van de cast vorm. Johnny Weir, Sarah Wright Olsen, Will Kemp, Kaitlyn Leeb, Amanda Zhou en Mitchell Edwards zijn allemaal gecontracteerd om in de serie te gaan spelen.


Cadeautjes inpakken door Stranger Things-kids

Vlak voor kerst heeft de cast van Stranger Things zich weer laten zien. De acteurs zijn bij elkaar gekomen om een kerstboodschap in te spreken, gericht aan de fans. Dat doen ze terwijl ze cadeautjes inpakken voor de grootste fans van Stranger Things. Al blijkt cadeautjes inpakken niet het sterkste punt te zijn van de meeste kids.


Deze series keken we in 2018 het snelste

De tijd van het jaar voor de lijstjes is aangebroken, zo ook bij Netflix. De streamingdienst is eens flink de data ingedoken en kwam daarbij tot twee boeiende lijstjes. Van films en series waar we in 2018 fan van zijn geworden, razendsnel hebben gekeken of zelfs vaker dan één keer hebben aanschouwd.


Peter in een Hot Tub of de open haard?

Heb je zelf geen open haard in huis, dan kun je altijd Fire Place op Netflix aanzetten. Maar er is dit jaar ook een alternatief. Ben je fan van To All The Boys I’ve Loved Before en met name van Peter Kavinsky? Netflix heeft een vijf uur durende film op YouTube geplaatst van Peter in een hot tub!

Eerdere Netflix Nieuwsflits edities: